Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Πιερρακάκης: Στις 9 το βράδυ της Κυριακής το 80% των αποτελεσμάτων

Στις 9 το βράδυ της Κυριακής θα είναι έτοιμο το 80% των αποτελεσμάτων, όπως τόνισε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης  Κυριάκος Πιερρακάκης.

Την ίδια στιγμή, ανακοίνωσε ότι η πρώτη εικόνα για τους σταυρούς των υποψηφίων θα είναι δυνατή πριν τις 12 τα μεσάνυχτα.

Ερωτηθείς ο κ. Πιερρακάκης για την δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου στον ΣΚΑΪ ο οποίος ανέφερε ότι έχει καταθέσει αίτηση στη διακομματική επιτροπή προκειμένου να ελεγχθεί το λογισμικό που επεξεργάζεται το αποτέλεσμα των εκλογών, ανέφερε ότι θα υπάρχουν «τάμπλετ σε όλα τα εκλογικά τμήματα. Επίσης ο δικαστικός αντιπρόσωπος θα κρατάει κι αυτός τάμπλετ, ενώ όποιος θέλει θα μπορεί να είναι παρών και να παρακολουθεί τη διαδικασία».  

«Το κάθε εκλογικό κέντρο θα βγάζει τις ψήφους, αλλά το άθροισμα που παλιά καταγραφόταν με το χέρι, τώρα θα γίνεται με αυτόματη ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών στην υπηρεσιακή υπουργό για να βγει το αποτέλεσμα πολύ νωρίτερα» τόνισε ακόμα ο κ. Πιερρακάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Αντί να σιωπήσει για τις παραλείψεις του ΣΥΡΙΖΑ, εργαλειοποιεί την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη αφήνει ο Παύλος Μαρινάκης με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την αποφυλάκιση του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»,...

Μαρινάκης: O κ. Kασσελάκης ψεύδεται συνειδητά και κατ’ επανάληψη για τον Πονικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Για «συνειδητά» και «κατ' επανάληψη» ψεύδη του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τον Ποινικό Κώδικα που ψηφίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιιπολίτευσης ο κυβ...

Φόρτωση άρθρων...