Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Πιερρακάκης: Στο δίλημμα ανάμεσα στην κίνηση και την ακινησία, επιλέγουμε το πρώτο

«Θωρακίζουμε χρηματοδοτικά και θεσμικά τα Δημόσια Πανεπιστήμια και θέτουμε το πλαίσιο εγκατάστασης μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων Πανεπιστημίων», τονίζει ο υπουργός Παιδείας.

Στην ανάρτηση του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στο gov.gr, προκειμένου να ξεκινήσει το στάδιο της δημόσιας διαβούλευσης για να περάσει στη συνέχεια η ευθύνη στη Βουλή για την ψήφιση αναφέρεται με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

«Θέτουμε τη χώρα σε κίνηση με πνεύμα συνεργασίας αλλά και προσήλωση στην εντολή που έχουμε λάβει από τους πολίτες», τονίζει ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Ο υπουργός Παιδείας στην ανάρτηση του αναφέρει:

«Το σχέδιο νόμου για την ανώτατη εκπαίδευση έχει αναρτηθεί προς διαβούλευση. Θωρακίζουμε χρηματοδοτικά και θεσμικά τα Δημόσια Πανεπιστήμια και θέτουμε το πλαίσιο εγκατάστασης μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων Πανεπιστημίων.

Όπως αναφέραμε και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, στο δίλημμα ανάμεσα στην κίνηση και την ακινησία, επιλέγουμε το πρώτο. Θέτουμε τη χώρα σε κίνηση, με πνεύμα συνεργασίας αλλά και προσήλωση στην εντολή που έχουμε λάβει από τους πολίτες».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρυσοχοΐδης: Τα μέτρα για την ενδοοικογενειακή βία εφαρμόζονται, εντείνονται και εξελίσσονται

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε για τη βία κατά των γυναικών σε ανοιχτή εκδήλωση για την έμφυλη ισότητα, που διοργάνωσαν το “Free Thinking Zone” και το...

Φόρτωση άρθρων...