Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Πηγές Ν.Δ. για Κασσελάκη: Αφού λέει πως έχει αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023, ποιος δάνεισε τον Δεκέμβριο τον ΣΥΡΙΖΑ;

Τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη ότι έχει αποχωρήσει από τα αστακοκάραβα, από τις 10 Μαρτίου 2023, σχολιάζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

Οι «γαλάζιες» πηγές κάνουν λόγο για «παλινωδίες» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τονίζουν από την Πειραιώς, «οι παλινωδίες του κ. Κασσελάκη γύρω από τις εταιρίες που κατέχει στο εξωτερικό, έχουν εξαφανίσει κάθε ψήγμα σοβαρότητας».
«1η Μαρτίου ο κ. Κασσελάκης δηλώνει δημόσια: “Έχω ακόμα μερίσματα, χωρίς να είμαι στη διοίκηση“. Σήμερα ο κ. Κασσελάκης υποστηρίζει: “Έχω αποχωρήσει από τα αστακοκάραβα από τις 10/3/2023“.

Τι αλήθεια ισχύει για τη συγκεκριμένη εταιρία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Τι αλήθεια ισχύει για τις υπόλοιπες εταιρίες που διαθέτει στο εξωτερικό; Αφού, όπως λέει, έχει αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023, ποιος έχει δανείσει στα τέλη Δεκεμβρίου 2023 τον ΣΥΡΙΖΑ;», επισημαίνουν οι ίδιες πηγές από τη Νέα Δημοκρατία.

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης δημοσίευσε βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι. Γι’ αυτό άλλωστε ο Μητσοτάκης των πλαστών πόθεν έσχες ασχολείται με νόμιμα αστακοκάραβα, από τα οποία έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023. Αλλά αυτό δεν το “ανακάλυψε” το ρεπορτάζ του Μαξίμου, παρά μόνο την αρχική εγγραφή των αλιευτικών αδειών».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...