Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Ποινική δίωξη κατά Βαξεβάνη για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ

Πολιτική
Ποινική δίωξη σε βάρος του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη που προφανώς έχει να κάνει με το ηχητικό υλικό που δημοσιοποίησε για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, ασκήθηκε από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ευάγγελο Ιωαννίδη.

Την είδηση την πληροφορηθήκαμε μέσα από το ρεπορτάζ που δημοσίευσε χθες το site Documentonews.gr (ιδιοκτησίας Κώστα Βαξεβάνη) και σε κείμενο που υπογράφει η δικαστική συντάκτρια και συνεργάτιδα της ιστοσελίδας Κατερίνα Κατή.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ  "το επίμαχο ηχητικό ντοκουμέντο είναι ένα καθόλα νόμιμο αποδεικτικό στοιχείο καθώς εμπεριέχεται σε δύο δικογραφίες ( κατά πληροφορίες και σε αυτή για τις 22 προσλήψεις επί υπουργίας Άδωνη Γεωργιάδη) το περιεχόμενο του οποίου «κούμπωσε» με τα άλλα στοιχεία που ανακάλυψαν οι ελεγκτές της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, Μαρίας Παπασπύρου.

Όλως παραδόξως όμως η εισαγγελία επί των ημερών του Ηλία Ζαγοραίου διέταξε έρευνα σε βάρος της εφημερίδας μας που παρέδωσε στη Δικαιοσύνη αυτό το τόσο σημαντικό στοιχείο. Πριν από λίγες ημέρες δε κι ενώ ήδη έχουν σχηματιστεί οι δύο μεγάλες δικογραφίες για κακουργήματα με βάση και το συγκεκριμένο ηχητικό ντοκουμέντο, επί των ημερών πια του νέου προϊσταμένου της Εισαγγελίας, Ευαγγ. Ιωαννίδη, ασκήθηκε ποινική δίωξη στον Κώστα Βαξεβάνη ...." (δείτε εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η ιστοσελίδα documentonews.gr )

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διευρύνει η ΝΔ την διαφορά της από το δεύτερο κόμμα, το κύμα αποσυσπείρωσης στον ΣΥΡΙΖΑ αναπτερώνει το ηθικό στο ΠΑΣΟΚ και τι θα κάνει ο Κασσελάκης με την «Αυγή» και το «Στο Κόκκινο» 

Θα συνεχίσει το μπαράζ δημοσκοπήσεων και τις επόμενες μέρες, χωρίς δραματικές ανατροπές τουλάχιστον για την διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το δεύτερο κόμμα που όπως φαίνεται διευ...

Γεραπετρίτης για Μονή της Χώρας: Εκτιμώ πως θα υπάρξει επαναξιολόγηση από την τουρκική κυβέρνηση

Την οικουμενική ακτινοβολία της Μονής της Χώρας ως πολιτιστικό αγαθό επισήμανε ο κ. Γιώργος Γεραπετρίτης εκτιμώντας πως η τουρκική κυβέρνηση θα επαναξιολογήσει την μετατροπή της σε...

Φόρτωση άρθρων...