Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Ποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περίμενε πάνω από το τηλέφωνό του την ημέρα του ανασχηματισμού;

Πολιτική

Ποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περίμενε πάνω από το τηλέφωνό του για να χτυπήσει την ημέρα του ανασχηματισμού; Ο ίδιος εκλέγεται στη Βόρεια Ελλάδα και είχε βάλει στο μάτι το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Μάλιστα, εδώ και καιρό είχε ενημερώσει και το Μέγαρο Μαξίμου για τα θέλω του και περίμενε έως το τέλος. Το τηλέφωνο τελικά δεν χτύπησε και ο ίδιος αυτή τη εβδομάδα δεν πραγματοποίησε τις δυο εβδομαδιαίες τηλεοπτικές του εμφανίσεις (όσες δηλαδή δικαιούνται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με εσωτερική οδηγία ), αποφεύγοντας να δώσει τη μάχη στα τηλεοπτικά πάνελ.

Πάντως, δεν ήταν ο μόνος από τη Βόρεια Ελλάδα που θα ήθελε να διαδεχθεί την Κατερίνα Νοτοπούλου στο Μακεδονίας-Θράκης.

Έτσι, ίσως να εξηγείται το γεγονός, για ποιόν ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε πάλι εξωκοινοβουλευτικό στέλεχος και δεν προώθησε κάποιον βουλευτή του.

Πάντως, η τοποθέτηση της Ελευθερίας Χατζηγεωργίου, μάλλον άτυχης ήταν, αφού μέχρι να αναλάβει τα νέα της καθήκοντα, ήταν διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του κυβερνητικού εκπροσώπου και υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης θα καταγγείλει τη Συμφωνία των Πρεσπών, αν υπάρξει παραβίαση

Ο Υπουργός Υγείας στάθηκε στις προκλήσεις κυβερνητικών αξιωματούχων των Σκοπίων, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν ο Μιτσκόσκι γίνει Πρωθυπουργός και συνεχίσει έτσι, ο Μ...

Στον Ωρωπό ο Γιώργος Αυτιάς

Στην Ανατολική Αττική βρέθηκε ο αεικίνητος Γιώργος Αυτιάς όπου άκουσε και κατέγραψε προβλήματα και θέματα των πολιτών. «Σας άκουγα 34 χρόνια και στάθηκα δίπλα σας Τώρα αν εκλεγ...

Διευρύνει η ΝΔ την διαφορά της από το δεύτερο κόμμα, το κύμα αποσυσπείρωσης στον ΣΥΡΙΖΑ αναπτερώνει το ηθικό στο ΠΑΣΟΚ και τι θα κάνει ο Κασσελάκης με την «Αυγή» και το «Στο Κόκκινο» 

Θα συνεχίσει το μπαράζ δημοσκοπήσεων και τις επόμενες μέρες, χωρίς δραματικές ανατροπές τουλάχιστον για την διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το δεύτερο κόμμα που όπως φαίνεται διευ...

Φόρτωση άρθρων...