Παρασκευή
29 Σεπτεμβρίου 2023

Πολιτικός αναβρασμός στο δρόμο προς τις Εκλογές της 25ης Ιουνίου

Στη «μάχη» έχουν ριχτεί οι πολίτικοι αρχηγοί ενόψει των δεύτερων Εθνικών Εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κρήτη «χτύπησε» το καμπανάκι στους πολίτες ότι τίποτε δεν έχει κριθεί και ότι σε περίπτωση που στη Βουλή μπουν 7 κόμματα , τότε ο πήχης της αυτοδυναμίας θα ανέβει.

Ο Αλέξης Τσίπρας από την πλευρά του τόνισε ότι θα αξιοποιήσει και το τελευταίο δευτερόλεπτο προκειμένου να ανατρέψει τους συσχετισμούς, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης από την Χίο δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ είναι ο πραγματικός αντίπαλος της συντηρητικής παράταξης.

Υποδοχή του Κυριακού Μητσοτάκη με τσικουδιές και μαντινάδες

Με μαντινάδες και τσικουδιά υποδέχτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις Βρύσες του Αποκόρωνα Χανίων ενώ όπου κι αν μίλησε στην Κρήτη ζήτησε συσπείρωση και ισχυρή σταθερή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας.

«Ξεκινάνε όλα από την αρχή. Δεν δικαιολογείται εφησυχασμός. Δεν θέλω να ακούω κουβέντα ότι έχουμε κερδίσει σίγουρα, άρα πάμε για άλλα’. Θα πρέπει να επαναβεβαιώσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου. Έχουμε τον αέρα στα πανιά μας, έχουμε το ρεύμα μαζί μας, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αλέξης Τσίπρας: «Σκέφτηκα να παραιτηθώ αλλά δεν έχω δικαίωμα να λιποτακτήσω»

Ο Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις Εκλογές είπε πως ήταν οδυνηρό σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ το εκλογικό αποτέλεσμα και ότι το πρώτο που σκέφτηκε ήταν να παραιτηθεί.

«Το πρώτο που σκέφτηκα, δεν σας το κρύβω, ήταν η παραίτηση. Μετά σκέφτηκα ότι το μόνο που δεν έχω δικαίωμα είναι να λιποτακτήσω».

Το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη από την Χίο

Ο Νίκος Ανδρουλάκης από τη Χίο τόνισε ότι η πραγματική εναλλακτική δύναμη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία είναι το ΠΑΣΟΚ.

«Η μόνη που είναι πιστή στις αξίες της Δημοκρατίας, της διάκρισης των εξουσιών, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι αυτή η παράταξη , για αυτό είναι η δημοκρατική παράταξη»

Τα δικά του μηνύματα στέλνουν στους πολίτες ΚΚΕ και Ελληνική Λύση.

«Καμία αστική κυβέρνηση δεν είναι παντοδύναμη, όταν υπάρχει εργατικό κίνημα, όταν υπάρχει δυνατό ΚΚΕ», δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος υπογράμμισε από την πλευρά του: «Δεν συνεργαζόμαστε με κανένα»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο του Νότου: Κλιματική κρίση και μεταναστευτικό στο επίκεντρο - Οι θέσεις της Ελλάδας

Δύο καίρια ζητήματα τα οποία είναι ψηλά στην ελληνική ατζέντα και απασχολούν κατά προτεραιότητα τη χώρα μας θα βρεθούν επί τάπητος της Συνόδου των ευρωπαϊκών χωρών του Νότου (MED9)...

Σύνοδος του Νότου: Νέα προσπάθεια συμφωνίας για το μεταναστευτικό - Στο τραπέζι ξανά το «αγκάθι» της Ευρώπης

Ένα βήμα μπρος, ένα βήμα πίσω κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην προσπάθεια της να καταλήξουν σε νέα συμφωνία για τη μετανάστευση και το άσυλο, την ώρα που οι μεταναστευτικές ροές προς Ε...

Μητσοτάκης: Μας ενδιαφέρει να λύσουμε τα προβλήματα της κοινωνίας, όχι η αντιπολίτευση

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η κοινωνία και να λύσουμε τα προβλήματά της», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δευτερολογία του κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέ...

Φόρτωση άρθρων...