Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

«Πράσινο φίνις» για εκ νέου άνοδο των ποσοστών

Παρασκήνιο

Δυνατό «φίνις» ετοιµάζουν ενόψει εκλογών στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, με τις κομματικές οργανώσεις σε ολόκληρη τη χώρα να δουλεύουν ήδη στο φουλ.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως οι «πράσινοι» τοπικοί ιθύνοντες βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση, µε στόχο την περαιτέρω αύξηση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Όπως αναφέρει το «Καρφί» οι εντολές που έχουν από το οργανωτικό στρατηγείο της Χαριλάου Τρικούπη είναι να «οργώσουν» απ' άκρη σ' άκρη τους νομούς τους, μεταδίδοντας το προεκλογικό µήνυµα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ πόρτα-πόρτα. Παράλληλα, να πραγματοποιήσουν εξωστρεφείς δράσεις (μοίρασμα φυλλαδίων – συζήτηση και επικοινωνία με τον κόσμο) σε όλους τους Δήμους, σε μαζικούς χώρους, σε πλατείες, αγορές, καφετέριες, υπηρεσίες, αλλά και να διοργανώσουν επισκέψεις σε μεγάλους εργασιακούς χώρους του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Εκτός από κλιµάκια µε κορυφαία στελέχη που οργώνουν την Ελλάδα και θα επισκεφτούν πάρα πολλές πόλεις και χωριά, σε πλήρη λειτουργία βρίσκονται και τα πράσινα εκλογικά περίπτερα, με μαζική παρουσία και διεξαγωγή διάφορων εκδηλώσεων.

Παράλληλα, όμως, η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη κρίνει ότι είναι σημαντικό να οριστούν εκ νέου εκλογικοί αντιπρόσωποι σε όλα τα εκλογικά τμήματα των Δήμων σε κάθε Νομό. Όπως αναφέρουν κομματικές πηγές, «η παρουσία εκλογικών αντιπροσώπων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε όλα τα εκλογικά κέντρα και τμήματα «είναι πολύ σημαντική, γι’ αυτό και δεν πρέπει να μείνει ούτε ένα εκλογικό τμήμα χωρίς να έχει εκπρόσωπο του κόμματος».

Σε αυτό το μήκος κύματος κινείται η κομματική εγκύκλιος που υπογράφεται από την Γραμματέα Οργανωτικού Τασούλα Χατζηδάκη και βρίσκεται στα χέρια των μελών των Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων του κόμματος σε όλη τη χώρα.

Η εγκύκλιος ζητάει την καταγραφή εκ νέου όλων των εκλογικών αντιπροσώπων σε κάθε εκλογικό τμήμα και αντίστοιχα εποπτών, λαμβάνοντας υπόψη και αξιολογώντας την εμπειρία της πρώτης φάσης των εκλογών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Ξάνθη αγκάλιασε τον Γιώργο Αυτιά

Συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία προς το λαό ο Γιώργος Αυτιας και μετά τον Έβρο βρέθηκε στην Ξάνθη. Εκεί ήταν και ο Χρήστος Σταϊκούρας όπου είχαν με τον Γιώργο Αυτιά ιδιαίτερη συνάντ...

Γιώργος Μουρούτης: Πλήθος υπουργών και στελεχών στην εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. (Photos)

Μεγάλη επιτυχία είχε η χθεσινή εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Μουρούτη, στο κέντρο της Αθήνας. Εκτός της μεγάλης συμμετοχής, σημαντική ήταν κα...

Δυσφορία του Μεγάρου Μαξίμου για την ΕΡΤ και την Eurovision, επίσκεψη στην Βόρειο ‘Ηπειρο ετοιμάζει ο πρωθυπουργός, και οι συμβουλές του Φώτη Κουβέλη στον Κασσελάκη

Μπορεί να μην κάνανε και… πάρτι στο Μαξίμου μετά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Τουρκία, η αποτίμηση όμως είναι αντικειμενικά θετική. Κυρίως γιατί τέτοιες συναντήσει...

Φόρτωση άρθρων...