Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Πρώτη σύσκεψη στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε.

Την πρώτη διευρυμένη υπουργική σύσκεψη είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αντικείμενο το μεταναστευτικό.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, η υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης, Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης.

Η σύσκεψη είχε σκοπό την προετοιμασία ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  και έχει στην ατζέντα το μεταναστευτικό.

Αύριο, Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο υπουργικό συμβούλιο, και στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ξεκινήσει κύκλο επισκέψεων στα υπουργεία, με πρώτο, το υπουργείο Οικονομικών, στο οποίο υπουργός είναι ο Κωστής Χατζηδάκης.

Αυτή θα είναι η πρώτη από μία σειρά επισκέψεων στα υπουργεία προκειμένου να επικοινωνηθούν οι προτεραιότητες κάθε χαρτοφυλακίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Να προσφέρουμε στους νέους περισσότερες, σταθερές και καλοπληρωμένες δουλειές (Photos)

Σημαντικός ο ρόλος της ΔΥΠΑ με τη μείωση της ανεργίας και την αύξηση των μισθών, τόνισε ο Πρωθυπουργός. «Η ανεργία στη χώρα μας μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται». «Σημαντική η ευ...

Βορίδης για Ευρωεκλογές: Δεν θα υπάρχουν πολιτικές εξελίξεις, αν δεν πιάσουμε τον στόχο του 33%

«Δεν θα υπάρχουν πολιτικές εξελίξεις αν δεν πιάσουμε το 33%», τόνισε ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο MEGA, αναφερόμενος στον εκλογικό στόχο που έθεσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτά...

Φόρτωση άρθρων...