Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Ρωμανός: Είναι ντροπή να κρύβεται επί τόσες μέρες ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις Σκουρλέτη

Νέες αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει ο Νίκος Ρωμανός. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας καταλογίζει στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης «αφωνία», σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις του Πάνου Σκουρλέτη για τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την ανακοίνωσή του ότι θα προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το τρολ «Πεν Νταλαούρα».

Ο Νίκος Ρωμανός κάνει λόγο για «χυδαίο κύκλωμα λάσπης και μαύρης προπαγάνδας που δρούσε στα υπόγεια της Κουμουνδούρου», ο Νίκος Ρωμανός εκφράζει την ελπίδα ο Πάνος Σκουρλέτης «να κατονομάσει τους επώνυμους δημοσιογράφους που διαχειρίζονταν δεκάδες λογαριασμούς μεταξύ των οποίων και τους λογαριασμούς του κ. Τσίπρα».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση «να σπάσει επιτέλους την αφωνία» και τονίζει: «Είναι ντροπή να κρύβεται επί τόσες ημέρες ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ». 

Αναλυτικά ο Νίκος Ρωμανός αναφέρει: «Σήμερα ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος αποκάλυψε δημόσια το χυδαίο κύκλωμα λάσπης και μαύρης προπαγάνδας που δρούσε στα υπόγεια της Κουμουνδούρου, πήγε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να δώσει σχετικά στοιχεία. Ελπίζουμε να κατονομάσει τους επώνυμους δημοσιογράφους που διαχειρίζονταν δεκάδες λογαριασμούς μεταξύ των οποίων και τους λογαριασμούς του κ. Τσίπρα. Και επιμένουμε να ζητάμε, ακόμα πιο εμφατικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, να σπάσει επιτέλους την αφωνία του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι ζήτημα δημοκρατίας και διαφάνειας. Και είναι ντροπή να κρύβεται επί τόσες μέρες ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό – Πυρκαγιές, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή ψηλά στην ατζέντα

Μία σειρά κρίσιμων ζητημάτων για τη χώρα βρέθηκαν ψηλά στην ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας. Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφ...

Φόρτωση άρθρων...