Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ρωμανός: Εντός της εβδομάδας μπαίνει το πλαίσιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών από τον Μητσοτάκη

Εντός της εβδομάδας ο πρωθυπουργός θα θέσει το πλαίσιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, είπε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1».

Η αναφορά αυτή γίνεται στη συνέντευξη που πρόκειται να δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τετάρτη στην ΕΡΤ, με την οποία θα ανοίξει τον συγκεκριμένο «φάκελο».
Ο Νίκος Ρωμανός κατηγόρησε την Αξιωματική Αντιπολίτευση ότι συνεχίζει να πολιτεύεται με fake news, κάνοντας αναφορά και στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, λέγοντας αιχμηρά πως "δεν ξέρω ποιος έχει ναυτία" για το νησί, στο οποίο θα φιλοξενηθεί η συνεδρίαση από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ρωμανός: Υποκριτής ο Κασσελάκης, άκρως ταξική η στάση του για την Παιδεία

Συνεχίζοντας την αναφορά του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Ρωμανός τον χαρακτήρισε «υποκριτή» σε ό,τι αφορά την στάση του απέναντι στη μεταρρύθμιση για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, λέγοντας πως «δεν γίνεται να μην επιτρέπει στα ελληνόπουλα να έχουν τη μόρφωση που έχει ο ίδιος. Αυτό είναι άκρως ταξικό», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος.  

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τα μη κρατικά πανεπιστήμια, σημείωσε πως «η πλειοψηφία είναι με την πλευρά της κυβέρνησης» λέγοντας πως «δεν γίνεται να είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που δεν έχουν θεσμοθετηθεί μη κερδοσκοπικά, μη κρατικά ΑΕΙ. 

Επιπλέον, υπενθύμισε επ' αυτού πως 40.000 σπουδάζουν στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Να προσφέρουμε στους νέους περισσότερες, σταθερές και καλοπληρωμένες δουλειές (Photos)

Σημαντικός ο ρόλος της ΔΥΠΑ με τη μείωση της ανεργίας και την αύξηση των μισθών, τόνισε ο Πρωθυπουργός. «Η ανεργία στη χώρα μας μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται». «Σημαντική η ευ...

Χίο και Σάμο επισκέφθηκε ο Κασσελάκης (Photos)

Στη Χίο έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της πολυήμερης περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την άφιξή του στο λι...

Κυβερνητικές πηγές: Ο Κασσελάκης έχει χάσει τον λογαριασμό - Συκοφαντίες, αλαζονεία και απολιτίκ λαϊκισμός

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη αφήνουν κυβερνητικά στελέχη. «Άρρητα ρήματα, συκοφαντίες, αλαζονεία και απολιτίκ λαϊκισμός. Κοινώς, μια από τα ίδια από τον κ. Κασσελακη. Κά...

Φόρτωση άρθρων...