Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Ρωμανός για ΣΥΡΙΖΟτρολ: «Αναμένουμε να μάθουμε τους επώνυμους αρθογράφους του δυσώδους κυκλώματος»

Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την προσφυγή του Πάνου Σκουρλέτη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον τρολ λογαριασμό – «Πεν Νταλαούρα», εξαπέλυσε ο Νίκος Ρωμανός.

«Ο κ. Σκουρλέτης επισκέφθηκε τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να καταθέσει τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του σε συνέχεια των αποκαλύψεων που έκανε για τον μηχανισμό μαύρης προπαγάνδας και λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Παράλληλα, γνωστό τρολ της Κουμουνδούρου ανήρτησε νομικό κείμενο άμυνας, όπου επί της ουσίας παραδέχεται ότι ο εν λόγω λογαριασμός έχει πολλαπλούς διαχειριστές. Κάτι που από μόνο του εξ ορισμού παραπέμπει σε επαγγελματικό και όχι σε προσωπικό λογαριασμό», προσθέτει ο Νίκος Ρωμανός.

«Αναμένουμε με ενδιαφέρον να έρθει όλη η αλήθεια στο φως για αυτόν τον μηχανισμό δολοφονίας χαρακτήρων, δημιουργίας υβριστικών hashtags, τοξικότητας και διασποράς fake news. Αναμένουμε να μάθουμε επιτέλους ποιοι είναι οι επώνυμοι αρθρογράφοι και όλοι οι υπόλοιποι που κρύβονται πίσω από αυτό το δυσώδες κύκλωμα», συμπληρώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

«Συνεχίζουμε να ζητάμε σε όλους τους τόνους από τον ΣΥΡΙΖΑ να σπάσει επιτέλους τη σιωπή του και να απολογηθεί για όσα από τα ίδια τα στελέχη του έρχονται στο φως», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σακελλαροπούλου: Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός όλων μας προς έναν κόσμο χωρίς πολέμους

«Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός όλων μας προς έναν κόσμο χωρίς πολέμους» ευχήθηκε σε δήλωση της η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ειδικότερα, στο μήνυμα τη...

Ν. Ανδρουλάκης: Ο Φοίβος Ιωαννίδης υπηρέτησε με αφοσίωση τη δημοκρατική παράταξη και η πολιτική του διαδρομή χαρακτηρίστηκε από γενναιότητα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια κοντά μας» αναφέρει στη συλλυπητήρια δήλωσή του για τον θάνατο του πρώην β...

Φόρτωση άρθρων...