Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Ρούμπιν σε Μητσοτάκη: «Γιατί δεν κατεβαίνετε για Πρόεδρος των ΗΠΑ;»

Πολιτική

Μία απρόσμενη ερώτηση δέχτηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συζήτηση που είχε μέλη του Council on Foreign Relations στη Νέα Υόρκη στις ΗΠΑ.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της συζήτησης, ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης πρώην τραπεζίτης και πρώην κυβερνητικό στέλεχος των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Ρούμπιν, συνεχάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την παρουσία του, καλώντας τον να βάλει υποψηφιότητα στις... Προεδρικές Εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Πρωθυπουργέ, ήσουν εξαιρετικός. Πάντα ολοκληρώνουμε τη συζήτηση πάνω στην ώρα. Πρέπει να πω, ότι η τελική μου αντίδραση είναι η εξής:  Γιατί δεν κατεβαίνετε για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών; Έχουμε ένα μικρό συνταγματικό πρόβλημα, αλλά ούτως ή άλλως δεν δίνουμε τόση σημασία στο Σύνταγμα αυτές τις μέρες. Άρα ίσως…», είπε ο Ρόμπερτ Ρούμπιν.

Με τον Πρωθυπουργό να απαντά: «Είμαι μια χαρά στη θέση που βρίσκομαι».

«Είστε μια χαρά εκεί που είστε. Αυτή είναι μια πολύ καλή απάντηση», ανταπάντησε ο Ρόμπερτ Ρούμπιν, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον ευχαριστεί.

Δείτε τον διάλογο στο τέλος του βίντεο:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Κλείδωσε» η επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα – Το παρασκήνιο της φιέστας του Αλβανού πρωθυπουργού

Δεύτερες σκέψεις προκαλεί η χρονική στιγμή που επέλεξε να επισκεφθεί ο πρωθυπουργός της Αλβανίας την χώρα μας, επιλέγοντας την Αθήνα ως πρώτο σταθμό της προεκλογικής του περιοδείας...

Μητσοτάκης για επιτυχίες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ: «Οι ελληνικές ομάδες μας κάνουν περήφανους»

Τις προκρίσεις των ελληνικών ομάδων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ χαιρέτισε με ανάρτηση ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Οι ελληνικές ομάδες συνεχίζουν να διαπρέπουν και να μας ...

Φόρτωση άρθρων...