Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Σ. Πέτσας: Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα κάνει τίποτα από αυτά τα οποία υπόσχεται

Στην απόσταση λόγων και έργων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως είπε «ξέρουμε πολύ καλά όλοι και το έχουμε βιώσει με το χειρότερο τρόπο στο πετσί μας ότι, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει καλή σχέση με τους αριθμούς».

Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι «με το αχρείαστο τρίτο μνημόνιο το 2015 [ο Αλ. Τσίπρας] έφερε μια απόλυτη καταστροφή. Σήμερα πάει σε έναν πλεονασμό υποσχέσεων επειδή ξέρει ότι δεν θα κάνει τίποτα από αυτά τα οποία υπόσχεται». 

Για τα ελληνοτουρκικά δήλωσε: «Θέλουμε καλές σχέσεις με την Τουρκία αλλά θα υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ερντογάν: Σημαντική η επίσκεψη Μητσοτάκη για τη βελτίωση των σχέσεων των χωρών μας

Στην επικείμενη συνάντηση που θα έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας τόνισε ότι θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τον Έλληνα ...

Μητσοτάκης από Μυτιλήνη: Είχαμε πει ότι θα κάνουμε την χώρα εργοτάξιο και τώρα τα έργα παραδίδονται

Στην εκδήλωση για την παράδοση του οδικού άξονα Καλλονής – Σιγρίου μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Με το έργο ο χρόνος που θα απαιτείται για τ...

Φόρτωση άρθρων...