Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Σακελλαροπούλου: «Χρέος μας να φανούμε αντάξιοι των θυσιών των προγόνων μας»

«Η 25η Μαρτίου 1821 αποτελεί ορόσημο για τον ελληνισμό, ιστορική αφετηρία ενός δύσκολου και μακροχρόνιου αγώνα για ελευθερία και ανεξαρτησία μετά από 400 χρόνια τουρκικού ζυγού, μέρα εθνικής αναγέννησης και ανάτασης».

Τα παραπάνω τόνισε τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά την ολοκλήρωση της μεγαλειώδους στρατιωτικής παρέλασης στο κέντρο της Αθήνας για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου πρόσθεσε ότι «με τη σημερινή λαμπρή παρέλαση τιμάμε τη μνήμη των ηρωικών προγόνων μας και αναλογιζόμαστε την ευθύνη μας απέναντι στην Ιστορία. Χρέος μας, με σύμπνοια και ομοψυχία, να φανούμε αντάξιοι των θυσιών τους. Χρόνια πολλά».

Μεγαλειώδης στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας

 

Σακελλαροπούλου: «Χρέος μας να φανούμε αντάξιοι των θυσιών των προγόνων μας»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Τραγωδία στο Μάτι: Φυλάκιση από 3 έως 111 έτη στους έξι ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Ποινές φυλάκισης από 3 έως 111 έτη επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στους έξι ενόχους για το Μάτι ωστόσο εκτιτέα είναι μόνο τα 5 έτη. Ακόμα, ανακοινώθηκε ότι οι ...

Φόρτωση άρθρων...