Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Σκέρτσος: «Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για δεύτερο debate απορρίφθηκε κατηγορηματικά από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης»

Πολιτική

«Επιδιώκουμε τη σύγκριση και όχι τη σύγκρουση, τον πολιτισμένο πολιτικό διάλογο χωρίς οξύτητα, χωρίς αποκλεισμούς», είπε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, για τη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής στο υπουργείο Εσωτερικών.

«Με ισοτιμία, με σεβασμό στους κανόνες της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, ώστε να καταδειχθεί που βρισκόμασταν το 2019, που βρισκόμαστε το 2023 και ποιο κόμμα διαθέτει την προγραμματική πρόταση, για να κάνουμε περαιτέρω βήματα και άλματα προς τα εμπρός», ανέφερε ο Άκης Σκέρτσος.

Για το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για διεξαγωγή και δεύτερου debate, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε: «Συμφωνήσαμε, λοιπόν, να πραγματοποιηθεί μια τηλεμαχία, ένας διάλογος μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. Στις 10 Μαΐου, το βράδυ, στις 21.00. Εκεί νομίζω ότι θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα σχετικά με τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης, αλλά και τις θέσεις που έχουν τα υπόλοιπα κόμματα. 

«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τη διενέργεια ενός δεύτερου debate, απορρίφθηκε κατηγορηματικά απ’ όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης ως μια θέση, η οποία δεν εμπεριέχει όρους ισοτιμίας προς τα υπόλοιπα κόμματα», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια χωρίς απόλυτη συμμόρφωση στη Συμφωνία των Πρεσπών

Διπλό μήνυμα στα Σκόπια ότι ο δρόμος προς την Ευρώπη θα μείνει κλειστός και τα μνημόνια δεν θα κυρωθούν μέχρι να υπάρχει απόλυτη συμμόρφωση με ό,τι προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών...

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τα στάνταρ και τις πιθανές εκπλήξεις των Ευρωεκλογών

Οι γιορτινές μέρες πέρασαν, τα κόμματα έχουν ανοίξει τον βηματισμό τους και η χώρα εισέρχεται στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές. Όπως είναι φυσικό, οι δημοσκοπήσεις από δω ...

Φόρτωση άρθρων...