Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Σκέρτσος: «Κακώς κρατείται ο Μπελέρης αυτή τη στιγμή - Η στάση των Τιράνων είναι απαράδεκτη»

Αιχμές κατά της κυβέρνησης της Αλβανίας για τη σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη άφησε η ελληνική Κυβέρνηση. Στην υπόθεση σύλληψης του Φρέντι Μπελέρη αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Κληθείς να απαντήσει στο ζήτημα της φυλάκισης του δημάρχου -πλέον- Χειμάρρας (μετά τις σημερινές εκλογές), Φρέντι Μπελέρη, τόνισε ότι «κακώς κρατείται αυτή τη στιγμή». 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έθεσε ξανά τις κόκκινες γραμμές με την αλβανική κυβέρνηση, αναφέροντας ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις της και τα διαβήματά της ώσπου ο νέος δήμαρχος Χειμάρρας να αφεθεί ελεύθερος.

«Η στάση των Τιράνων είναι απαράδεκτη», υπογράμμισε, αναφέροντας παράλληλα ότι εάν εξακολουθήσει αυτήν την τακτική η Κυβέρνηση του Έντι Ράμα απέναντι στους ομογενείς της Βορείας Ηπείρου, «θα υπάρξουν συνέπειες και στις Ελληνοαλβανικές σχέσεις και στην Ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να βάλει τέλος στην κυριαρχία του κ. Μητσοτάκη, που επιλέγει να έχει μια εύκολα διαχειρίσιμη αντιπολίτευση»

Το διακύβευμα περί κυβερνητικής σταθερότητας που θέτει ενόψει των ευρωεκλογών ο Πρωθυπουργός σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της συν...

Δημήτρης Μάντζος: «Να ενώσουμε τον λαό στα εθνικά ζητήματα, όχι να τον διχάζουμε με επικοινωνιακά παιχνίδια»

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δ. Μάντζος υπενθύμισε, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει απο...

Φόρτωση άρθρων...