Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Σκέρτσος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ εύκολος στο ψέμα και δύσκολος στη συγγνώμη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ εύκολος στο ψέμα και δύσκολος στη συγγνώμη και αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να υποβάλει την δική του εικόνα στον καθρέφτη στη Νέα Δημοκρατία», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άκης Σκέρτσος, αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται η ΝΔ για το πρόγραμμα σταθερότητας και στο ότι υπόσχεται ρήγματα τα οποία δεν έχουν εγκριθεί.

«Εμείς ήρθαμε με ένα πρόγραμμα το οποίο είναι πλήρως κοστολογημένο και εναρμονισμένο με τις δημοσιονομικές δυνατότητες που έχει η χώρα μέσα στην επόμενη τετραετία. Αυτό το σχέδιο έχει συνταχθεί και έχει ενσωματωθεί στο σχέδιο σταθερότητας και ανάπτυξης 2023-2026», τόνισε ο κ. Σκέρτσος.

Αναφερόμενος στον τουρισμό σημείωσε πως «με βάση τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος καταγράφεται μια μεγάλη αύξηση των τουριστικών ροών στη χώρα η οποία αγγίζει το 36-37%, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και σημειώνεται 16% αύξηση στα έσοδα σε σχέση με το 2019 που ήταν χρονιά ρεκόρ για τον τουρισμό».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Η Πολιτεία να αξιοποιήσει όλα τα εργαλεία για να φέρει ανάπτυξη στη Θράκη (Photos)

«Η Θράκη είναι παραμελημένη από την ελληνική Πολιτεία και ο καλύτερος τρόπος για να αποδείξει τη στήριξή της είναι να αξιοποιήσει όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεση της και να φέ...

Μαρινάκης: Οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι η ώρα της ευθύνης, η ώρα της πράξης

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μα...

Φόρτωση άρθρων...