Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Σκέρτσος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια αναδιανομή της φτώχειας»

«Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν πως μόνο η πραγματική ανάκαμψη της οικονομίας μπορεί να μειώσει το χάσμα των ανισοτήτων», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια αναδιανομή της φτώχειας. Δεν ενδιαφέρονταν να προσελκύσουν περισσότερες και καλύτερες ξένες και ελληνικές επενδύσεις όπως κάνουμε εμείς. Για το μόνο που ενδιαφέρονταν ήταν να κάνουν μια δήθεν φορολόγηση των εχόντων, που στην Ελλάδα με βάση τα φορολογικά δεδομένα είναι λίγοι, δεν είναι τόσοι πολλοί, τουλάχιστον με τα δηλωμένα στοιχεία, και να δώσουν κάποιες ενισχύσεις, κάποια επιδόματα», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

«Τίθεται και ως δίλημμα στις εκλογές: θα πάμε με την πολιτική δύναμη που μας έχει αποδείξει ότι ακόμα και σε οξύτατες οικονομικές κρίσεις μπορεί να φέρει δυναμική ανάκαμψη και μετά ανακατανέμεται στους πιο ευάλωτους ή θα πάμε με εκείνους που πειραματίζονται ακόμα με σκέψεις ή ιδέες για παράλληλα νομίσματα, υπερφορολόγηση;», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η τηλεμαχία των δύο, όπως είπε ο Πρωθυπουργός, μπορεί να γίνει στην ώρα της και στο κατάλληλο περιβάλλον της ενισχυμένης αναλογικής, όπου εκεί με το bonus έχουμε δύο επικρατέστερους αρχηγούς που μονομαχούν για την κατάληψη της πρώτης θέσης», πρόσθεσε ο Άκης Σκέρτσος. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης για τα αντιαεροπορικά Crotale στη Γαλλία: Εφόσον ζητηθεί θα γίνει, αλλά για περιορισμένο διάστημα

Τις πληροφορίες πως η Γαλλία έχει ζητήσει από την Ελλάδα την αντιαεροπορική συστοιχία Crotale για την κάλυψη του εναέριου χώρου του Παρισιού κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων,...

Σκέρτσος για το πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή: Η απέραντη πολιτική υποκρισία των «άκρων»

Με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στο Κοινοβούλιο, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος σημειώνει, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι "οι μέρες αυτές είναι αποκαλυπτικέ...

Φόρτωση άρθρων...