Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Σόου Ακάρ: «Πέταξε» με F-16 πάνω από το βόρειο Αιγαίο

Πολιτική
Tags: Ακάρ

Δεν αρκέστηκε στις εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας ο Χουλουσί Ακάρ, κατά την παρουσία του σε εκδήλωση για την έναρξη της νέας σεζόν εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας μπήκε σε ένα F-16 και, σε μια επίδειξη δύναμης – όπως τη χαρακτηρίζει η Hurriyet, πραγματοποίησε «ειδική πτήση πάνω από το Βόρειο Αίγαιο».

Συνοδευόμενος από τον διοικητή των αεροπορικών δυνάμεων στρατηγό Ατίλα Γκιουλάν, «ο Ακάρ χαιρέτισε, στη διάρκεια της πτήσης, το μνημείο των μαρτύρων του Τσανάκαλε» όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Πετώντας πάνω από τα Δαρδανέλια, ο Ακάρ, έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε αντάξιοι όλων των μαρτύρων μας, ιδιαίτερα εκείνων που κείτονται στο Τσανάκαλε και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με το πνεύμα τους».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρόταση δυσπιστίας: Τι αναμένεται να πουν στη Βουλή Μητσοτάκης και Ανδρουλάκης

Το βράδυ ολοκληρώνεται η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί της Πρότασης Δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης με την διενέργεια της ονομαστικής ψηφοφορίας. Η ονομαστική ηλεκτρονική ψ...

Σκέρτσος: «Να αποδείξουμε εάν είμαστε με την αλήθεια ή με τα λαϊκά δικαστήρια»

Ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης μεταξύ του Άκη Σκέρτσου και του Μιχάλη Κατρίνη στη Βουλή. O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ρώτησε «εάν οι δύο υπουργοί Επικρατείας, ήταν ...

Φόρτωση άρθρων...