Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Aντάρτικο στους «Σπαρτιάτες»: Η Κοινοβουλευτική Ομάδα καταγγέλλει τον Στίγκα που «άδειασε» βουλευτή του για Κασιδιάρη

«Καζάνι που βράζει» θυμίζουν οι «Σπαρτιάτες», καθώς η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος καταγγέλλει τον Βασίλη Στίγκα, ο οποίος «άδειασε» βουλευτή του που υποστήριξε τον Ηλία Κασιδιάρη. 

Ο γραμματέας των «Σπαρτιατών» καταδικάζει δημόσια τις «απαράδεκτες» δηλώσεις του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Στίγκα.

Η δήλωση του Γιάννη Δημητροκάλη συνυπογράφεται από εννιά μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σπαρτιατών, γεγονός που δείχνει τη δυναμική του Ηλία Κασιδιάρη στο εσωτερικό του κόμματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μόνοι τρεις βουλευτές που δεν υπογράφουν είναι ο ίδιος ο επικεφαλής του κόμματος Βασίλης Στίγκας, Γεώργιος Ασπιώτης και Μιχάλης Γαυγιωτάκης. 

Ωστόσο οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι Γεώργιος Ασπιώτης και Μιχάλης Γαυγιωτάκης - παρότι δεν υπέγραψαν - στηρίζουν τους υπόλοιπους βουλευτές κατά Στίγκα. Κάτι που σημαίνει ότι οι 11 «αντάρτες» μπορούν να δημιουργήσουν δική τους Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Νωρίτερα, ο Βασίλης Στίγκας είχε ενοχληθεί από την τοποθέτηση του βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος είχε μιλήσει για την υποψηφιότητα Κασιδιάρη στο δήμο της Αθήνας.

Ο Βασίλης Στίγκας έχει προαναγγείλει εξελίξεις, σε δήλωση που αναμένεται να κάνει το πρωί της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στέφανος Κασσελάκης: Παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου στην Κέρκυρα μαζί με τον Τάιλερ

Στον Ιερό Ναό της Μητρόπλης Υπεραγίας Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης στην Κέρκυρα βρέθηκε για την Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Ο Σ...

Φόρτωση άρθρων...