Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Στα «κάγκελα» στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το φλερτ με τον Κατσιφάρα

Πολιτική

Στα «κάγκελα» βρίσκεται πληθώρα στελεχών του ΚΙΝΑΛ σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα, με αφορμή το συνεχιζόμενο φλερτ του Απόστολου Κατσιφάρα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταίο περιστατικό, οι χειρισμοί του σχετικά με τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου και τη συμμετοχή στη λίστα, τόσο του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, όσο και τεσσάρων ακόμα κεντρικών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.

Να σημειωθεί, ότι τόσο η κατάρτιση του ψηφοδελτίου, όσο και η επιλογή Αντιπεριφερειαρχών - στο ενδεχόμενο που ο Απόστολος Κατσιφάρας κερδίσει τις Εκλογές - αποτέλεσε μέρος του βασικού μενού της συνάντησης που είχε πριν λίγο καιρό με τους υπουργούς της κυβέρνησης, Νίκο Παππά και Χρήστο Σπίρτζη, στη Δυτική Ελλάδα.

Το έντονο φλερτ Κατσιφάρα - ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση πολλών στελεχών, μελών και ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ στη Δυτική Ελλάδα, που γυρίζουν πλέον όλο και περισσότερο την πλάτη στον νυν Περιφερειάρχη και στρέφονται στην υποψηφιότητα του Κώστα Σπηλιόπουλου, ο οποίος, σημειωτέον, αναπτύσσει μεγάλη δυναμική.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι σημαίνοντα στελέχη της περιοχής είναι έτοιμα να στείλουν επιστολή στη Χαριλάου Τρικούπη, με την οποία θα εκφράζουν την οργή τους.

Ενδεικτική της κατάστασης που διαμορφώνεται σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας, σχετικά με την υποψηφιότητα Κατσιφάρα, αποτελεί η πολύ μικρή προσέλευση κόσμου στην ομιλία που έκανε πρόσφατα στο Παπαστράτειο Μέγαρο του Αγρινίου.

Σύμφωνα με ανθρώπους που παραβρέθηκαν, όχι μόνο μετά βίας γέμισε η κάτω αίθουσα, αλλά εντός αυτής επικρατούσε κλίμα ήττας.

Το συγκεκριμένο γεγονός, προκάλεσε έντονο προβληματισμό στο επιτελείο, καθώς και σε συνομιλητές του Απόστολου Κατσιφάρα, που εκφράζουν έντονη ανησυχία για τον κίνδυνο αποσυσπείρωσης, με ότι αυτό συνεπάγεται για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης: Από τις πιο ακατανόητες κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ η κατάθεση προς ψήφιση των μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία

Από τις πιο ακατανόητες και ανεξήγητες κινήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ο Παύλος Μαρινάκης πως είναι τα μνημόνια της συμφωνίας των Πρεσπών που κατέθεσε προς ψήφιση ο ΣΥ...

Μητσοτάκης: Να είναι ισχυρή η ΝΔ στις ευρωεκλογές, θα συνεχίσουμε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις

Το μήνυμα πως «θα είμαστε δυνατοί και την επόμενη μέρα, θα είμαστε νικητές στις ευρωεκλογές» και πως «θα συνεχίσουμε με πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις τις ...

Σε Ημαθία και Πέλλα την Παρασκευή o Μητσοτάκης

Σε Ημαθία και Πέλλα θα περιοδεύσει την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Στις 10:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στην παρουσίαση του «Ψηφιακού Σχολείου» από το...

Φόρτωση άρθρων...