Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Στη Ντόχα έφτασε ο Μητσοτάκης – Το Σάββατο η συνάντηση με τον εμίρη Αλ Θανί

Πολιτική

Στη Ντόχα του Κατάρ έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για μια επίσκεψη εργασίας. Σύμφωνα με Qatar News Agency, τον Έλληνα πρωθυπουργό και την αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει, υποδέχθηκαν κατά την άφιξή τους στο Διεθνές Αεροδρόμιο Hamad ο υφυπουργός Εξωτερικών του Κατάρ, Sultan bin Saad Al Muraikhi, ο πρέσβης του Κράτους του Κατάρ στην Ελλάδα, Ali bin Khalfan Al Mansouri και ο πρέσβης της χώρας μας στο Κράτος του Κατάρ Ιωάννης Ιωαννίδης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Εμίρη του Κατάρ Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί.

Κατά διάρκειά της, θα τεθούν επί τάπητος περιφερειακά ζητήματα και θέματα ασφαλείας αλλά και η εύθραυστη κατάσταση στην Ερυθρά Θάλασσα, εν μέσω των συνεχιζόμενων επιθέσεων των Χούτι σε εμπορικά πλοία.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη ανάμεσα στους 500 καλεσμένους στο δείπνο του Μακρόν (Photos)

Δείπνο προς τιμήν προσωπικοτήτων και ηγετών απ’ όλο τον πλανήτη παραθέτουν απόψε ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν, κάτω από την πυραμίδα του Λούβρου στο Παρίσι. Στο δείπνο παρακά...

Καταπέλτης ο Τασούλας: «Χυδαίος ζήτουλας προσοχής ο Πολάκης» - Του κόβει τη μισή βουλευτική αποζημίωση

Την έντονη αντίδραση του Προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, προκάλεσε η επίθεση του Παύλου Πολάκη σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Πρόεδρος της Βουλής επέβαλε στον ...

Φόρτωση άρθρων...