Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Στη Βαρβάκειο Αγορά ο Κασσελάκης: Συνομίλησε με εμπόρους για την ακρίβεια (Videos&Photos)

Βαρβάκειο Αγορά επισκέφτηκε ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με εμπόρους για το θέμα της ακρίβειας.

«Εμείς καταθέσαμε πρόταση στη Βουλή να μειωθεί ο ΦΠΑ, να μπει ένα όριο στην κερδοφορία για το ρεύμα, δέκα πράγματα προτείναμε, η Νέα Δημοκρατία είμαι σίγουρος ότι θα τα απορρίψει όλα», δήλωσε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Στη Βαρβάκειο Αγορά ο Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε διάλογο που είχε με καταστηματάρχη, είπε ότι «αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι «έχω δει πολύ φιλότιμο σε ολόκληρη τη χώρα. Σε πυροσβέστες, νοσηλευτές κ.λπ. που έχουν φιλότιμο και δεν ακούνε ένα ευχαριστώ, ούτε αμείβονται με τον τρόπο που πρέπει». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε στο ότι «πρέπει αυτή η χώρα να μπει σε τάξη».

Στη Βαρβάκειο Αγορά ο Κασσελάκης

Το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης θα αναχωρήσει για την Κέρκυρα προκειμένου να περάσει το Πάσχα. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα αναχωρήσει την Τρίτη 7 Μαΐου.

Στη Βαρβάκειο Αγορά ο Κασσελάκης
Κασσελάκης Βαρβάκειος

 

Κασσελάκης Βαρβάκειος
Κασσελάκης Βαρβάκειος

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεραπετρίτης για Βόρεια Μακεδονία: «Παραχωρήσεις στα θεμελιώδη δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές»

«Δεν υπάρχει περιθώριο για οποιαδήποτε παραχώρηση. Η Ελλάδα θα παρακολουθεί αυστηρά την κατάσταση στη Βόρεια Μακεδονία», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, o οποίο...

Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης θα καταγγείλει τη Συμφωνία των Πρεσπών, αν υπάρξει παραβίαση

Ο Υπουργός Υγείας στάθηκε στις προκλήσεις κυβερνητικών αξιωματούχων των Σκοπίων, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν ο Μιτσκόσκι γίνει Πρωθυπουργός και συνεχίσει έτσι, ο Μ...

Φόρτωση άρθρων...