Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Στην Ερμού ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο κόσμος ήταν πιο "ζεστός" απέναντί μου συγκριτικά με το 2019» (Photos)

Πολιτική

Στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε το πρωί ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μία μέρα πριν τις Εκλογές και λίγο πριν τον καθιερωμένο καφέ με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ιδιαίτερα ευδιάθετος συνομίλησε με πολίτες και φωτογραφήθηκε με τουρίστες.

Μιλώντας στους πολιτικούς συντάκτες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε, μεταξύ άλλων: «Ήταν μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδος. Εμείς επιλέξαμε να μιλάμε για το μέλλον. Ο κόσμος ήταν πιο "ζεστός" απέναντί μου συγκριτικά με το 2019, με ξέρει καλύτερα».

Η συνάντηση του Πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τους δημοσιογράφους του πολιτικού ρεπορτάζ έγινε σε κατάστημα της Ερμού, με θέα την Ακρόπολη, σε χαλαρό κλίμα και χωρίς πολιτικές αναφορές. 

Αύριο, Κυριακή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δει τα exit polls από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς, όπου θα παρακολουθεί και τον τελικό μπάσκετ της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη συζήτηση με τους δημοσιογράφους έγινε αναφορά στις προεκλογικές περιοδείες -το βαρύ πρόγραμμα των οποίων άντεξε με καθημερινή γυμναστική- αλλά και τα βίντεο που αναρτούσαν οι συνεργάτες του στο TikTok.

Οι δημοσιογράφοι που τον συνόδευαν την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη εξηγούσαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εντυπωσιάστηκε από το Μετρό, αλλά και από την αξιοποίηση των αρχαιοτήτων που βρέθηκαν  στα εργοτάξια του Μετρό.

Έπειτα τη συνάντηση με τους δημοσιογράφους ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πήγαινε να παίξει ποδόσφαιρο με φίλους και παλαιούς συμμαθητές του, όπου αγωνίζεται ως δεξί χαφ και εκτελεί τα πέναλτι που κερδίζει η ομάδα του. 

Το βράδυ, ο Πρωθυπουργός θα δειπνήσει με τη σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά του Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη και αύριο το πρωί θα ψηφίσει στην Κηφισιά.

Στην Ερμού ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Στην Ερμού ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Στην Ερμού ο Κυριάκος Μητσοτάκης

 

Στην Ερμού ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Αντί να σιωπήσει για τις παραλείψεις του ΣΥΡΙΖΑ, εργαλειοποιεί την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη αφήνει ο Παύλος Μαρινάκης με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την αποφυλάκιση του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»,...

Φόρτωση άρθρων...