Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Στην τελική ευθεία για τις Εκλογές της 25ης Ιουνίου – «Πυρετός» στα κόμματα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου έχει ξεκινήσει. Σε λιγότερο από δέκα ημέρες θα ανοίξουν οι δεύτερες κάλπες. 

Οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν μπει στην τελική ευθεία, με το βάρος να πέφτει στις συγκεντρώσεις. Πλούσιο είναι το προεκλογικό πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών, με τους προέδρους της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ να «οργώνουν» την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα θα επισκεφτεί την Πάτρα, την Αμφιλοχία, τη Φιλιππιάδα και τα Γιάννενα, ενώ την Τρίτη θα βρεθεί στη Χαλκιδική και την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. 

Ακολουθεί περιοδεία στην Αθήνα την Πέμπτη, με αποκορύφωμα την ανοιχτή συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Σύνταγμα την Παρασκευή.

Ο Αλέξης Τσίπρας τη Δευτέρα θα βρεθεί στα Γιάννενα και την Τρίτη στα Χανιά και το Ηράκλειο. Ακολουθεί επίσκεψη στην Πάτρα την Τετάρτη, Αθήνα την Πέμπτη και την Παρασκευή θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη.
Περιοδεία στο Ηράκλειο Κρήτης θα κάνει το Σαββατοκύριακο ο Νίκος Ανδρουλάκης και τη Δευτέρα θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη.

Την Τρίτη θα βρεθεί στην Πάτρα, την Τετάρτη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Θησείο, ενώ την Παρασκευή θα βρεθεί στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κοντονής για Μάτι: Το δικαστήριο δίκασε με βάση τον Ποινικό Κώδικα που είχε ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Την απόφαση του δικαστηρίου που αφορά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι κλήθηκε να σχολιάσει προ ημερών στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 91,6 και 105,8 ο πρώην υπουργός Δικα...

Φόρτωση άρθρων...