Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Στο στόχαστρο της ΝΔ ο Κούλογλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει κουβέντα για κυρώσεις στη Ρωσία»

Πολιτική

Καθημερινά είναι τα πυρά της ΝΔ στους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση που εκφράζουν για τον πόλεμο στην Ουκρανία με το κυβερνών κόμμα να κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι δεν στηρίζει με ξεκάθαρο τρόπο τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας.

«Χθες ο κ. Αρβανίτης καλούσε σε ίσες αποστάσεις. Σήμερα ο κ. Κούλογλου δικαιολογεί τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Κι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει κουβέντα για κυρώσεις στη Ρωσία» δήλωσε πριν από λίγο ο Τάσος Γαϊτάνης.

Νωρίτερα ο Στέλιος Κούλογλου επέρριψε ευθύνες στο δυτικό στρατόπεδο για τις τελευταίες εξελίξεις και μιλώντας στην ΕΡΑ Κέρκυρας δήλωσε ότι «το ΝΑΤΟ είχε συσταθεί για να αντιμετωπίσει την σοβιετική απειλή» προσθέτοντας ότι «χωρίς αυτή, έπρεπε να διαλυθεί, αλλά υπήρχαν τεράστια οικονομικά συμφέροντα. Στην αρχή, μάλιστα, ο Πούτιν είχε ζητήσει ακόμη και την είσοδο της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ, κάτι που δεν έγινε. Η Ρωσία έγινε εχθρός. Το ΝΑΤΟ άρχισε έπειτα να επεκτείνεται προς ανατολάς και τώρα ήθελαν να βάλουν στρατεύματα δίπλα στα σύνορα της Ρωσίας. Δεν μπορούσε να το δεχθεί αυτό ο Πούτιν».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεραπετρίτης για Βόρεια Μακεδονία: «Παραχωρήσεις στα θεμελιώδη δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές»

«Δεν υπάρχει περιθώριο για οποιαδήποτε παραχώρηση. Η Ελλάδα θα παρακολουθεί αυστηρά την κατάσταση στη Βόρεια Μακεδονία», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, o οποίο...

Ρωμανός: «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο του πράσινου ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα του»

Αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, αφήνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός. «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δ...

Μητσοτάκης από Κατερίνη: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο και ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια

«Η μόνη υπεύθυνη πατριωτική δύναμη, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Πρωθυπουργός στην Κατερίνη.

Φόρτωση άρθρων...