Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Στον «Δημόκριτο» ο Μητσοτάκης - Είδε το «έξυπνο κτίριο» που θα στεγάσει την έρευνα για την τεχνητή νοημοσύνη

Πολιτική

Στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», στην Αγία Παρασκευή, βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στο campus στο οποίο πραγματοποιείται ένα μεγάλο σχέδιο ανακαίνισης και συνομίλησε με ερευνητές και ιδρυτές νεοφυών εταιρειών.

mitsotakis_dimokritos

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε και το ένα από τα πέντε κτίρια που ανακαινίζονται, το οποίο, όπως είπε η ΕΡΤ, θα στεγάσει όλη την έρευνα γύρω από τη τεχνητή νοημοσύνη.

mitsotakis_dimokritos

Μετά την ξενάγηση στον «Δημόκριτο» ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σε καφετέριες στην Αγία Παρασκευή όπου, σύμφωνα με την ΕΡΤ, διαβεβαίωσε πολίτες ότι «θα συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε για την μάχη κατά της ακρίβειας».

mitsotakis_dimokritos

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα Δημοκρατία κατά Κασσελάκη: Να χαίρονται τον νέο πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους

Τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συνομιλώντας με υγειονομικούς στην...

Μητσοτάκης για επιτυχίες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ: «Οι ελληνικές ομάδες μας κάνουν περήφανους»

Τις προκρίσεις των ελληνικών ομάδων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ χαιρέτισε με ανάρτηση ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Οι ελληνικές ομάδες συνεχίζουν να διαπρέπουν και να μας ...

Φόρτωση άρθρων...