Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρωθυπουργό της Σιγκαπούρης

Πολιτική

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-ASEAN, με τον Πρωθυπουργό της Σιγκαπούρης Lee Hsien Loong.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη επένδυση του κρατικού fund της Σιγκαπούρης, GIC, στον ελληνικό τουρισμό. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας εν μέσω πρωτόγνωρων κρίσεων και στην έξοδο της Ελλάδας από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας.

Η χώρα μας στηρίζει την εμβάθυνση της στρατηγικής συνεργασίας Ε.Ε.-ASEAΝ και την ανάπτυξη μιας ευρωπαϊκής στρατηγικής για συνεργασία στον Ινδο-Ειρηνικό και αποδίδει σημασία σε ζητήματα θαλάσσιου εμπορίου, ελεύθερης ναυσιπλοΐας και θαλάσσιας ασφάλειας.

Στην ατζέντα της Συνόδου ΕΕ - ASEAN είναι οι προκλήσεις ασφαλείας, το εμπόριο, η πράσινη και ψηφιακή μετάβαση, καθώς και η επισιτιστική ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Κασσελάκης δεσμεύτηκε για 5% του ΑΕΠ στην Yγεία, ενώ τώρα είναι περισσότερο: «Αποκαλύπτεται η βαθιά άγνοιά του»

Σε μπούμερανγκ φαίνεται ότι γύρισε η δέσμευσή του Στέφανου Κασελλάκη, το πρωί της Τετάρτης, ότι η επένδυση στη δημόσια υγεία θα είναι η πρώτη προτεραιότητά του αν γίνει πρωθυπουργό...

Φόρτωση άρθρων...