Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρύτανη του ΑΠΘ

Πολιτική

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκο Παπαϊωάννου.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής αναβάθμισης και για την πολιτική εξωστρέφειας και διεθνοποίησης του ΑΠΘ καθώς και για τα προγράμματα συνεργασίας με εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού και τη λειτουργία ξενόγλωσσων τμημάτων.

Ενημερώθηκε, επίσης, για την πορεία του έργου της Βιβλιοθήκης της Σχολής Θετικών Επιστημών του οποίου έχει ξεκινήσει η υλοποίηση.

Ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε ότι η ακαδημαϊκή κοινότητα εργάζεται συστηματικά προκειμένου το ΑΠΘ να συνεχίσει την ανοδική του πορεία προσφέροντας στους φοιτητές του σύγχρονη εκπαίδευση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης: Η πολιτική σταθερότητα κρίνεται στις 9 Ιουνίου - Ο Πολάκης υιοθέτησε τις κατηγορίες Ράμα κατά Μπελέρη

«Η πολιτική σταθερότητα των επομένων 3 ετών κρίνεται στις 9 Ιουνίου», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. «Εάν το αποτέλεσμα είναι κακό η αντιπολίτε...

Προκλητικός Τσελίκ: «Μονομερής ενέργεια της Ελλάδας η εξαγγελία για θαλάσσια πάρκα, μην εγκαταλείπετε τη διπλωματία»

Την αντίδραση του εκπροσώπου του τουρκικού κυβερνητικού κόμματος ΑΚΡ, Ομερ Τσελικ, προκάλεσε η εξαγγελία της ίδρυσης των δυο θαλασσινών πάρκων σε Ιόνιο και Αιγαίο, από τον Κυριάκο ...

Φόρτωση άρθρων...