Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής το πρωί της Πέμπτης για το αν θα διεξαχθεί το debate

Πολιτική

Αμφίβολη είναι η διεξαγωγή του debate των πολιτικών αρχηγών το βράδυ της Πέμπτης 15 Ιουνίου, λόγω της πολύνεκρης τραγωδίας ανοιχτά της Πύλου έπειτα από την κήρυξης εθνικού πένθους που αποφάσισε η υπηρεσιακή κυβέρνηση

Για τη διεξαγωγή της τηλεμαχίας καλείται να αποφασίσει η διακομματική επιτροπή, η οποία όπως έγινε γνωστό θα συνεδριάσει εκτάκτως στις 11 το πρωί της Πέμπτης.
Προβληματισμός επικρατούσε από το μεσημέρι στους δημοσιογράφους οι οποίοι θα συμμετέχουν στο προγραμματισμένο debate μετά την πολύνεκρη τραγωδία με το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου. 

Οι έξι δημοσιογράφοι οι οποίοι θα δώσουν με τις ερωτήσεις τους τον τόνο της τηλεμαχίας βρίσκονταν σε διαβουλεύσεις έτσι ώστε να διαφανεί το κατά πόσο το debate πρέπει να διεξαχθεί στην σκιά του ναυαγίου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Την ίδια ώρα, τα κομματικά επιτελεία ακύρωναν τις σημερινές αλλά και αυριανές εκδηλώσεις. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβαλε την προγραμματισμένη για το βράδυ της Τετάρτης ομιλία του στην Πάτρα, ο Αλέξης Τσίπρας ανέβαλε όλες τις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Ανδρουλάκης την παρουσίαση του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρυσοχοΐδης: Τα μέτρα για την ενδοοικογενειακή βία εφαρμόζονται, εντείνονται και εξελίσσονται

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε για τη βία κατά των γυναικών σε ανοιχτή εκδήλωση για την έμφυλη ισότητα, που διοργάνωσαν το “Free Thinking Zone” και το...

Φόρτωση άρθρων...