Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Συνομιλία Μητσοτάκη - Μακρόν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Τι συζήτησαν

Συνομιλία με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, είχε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός και ο Γάλλος Πρόεδρος συμφώνησαν η Ελλάδα να πάρει μέρος σε πιθανή ανθρωπιστική επιχείρηση στη Μαριούπολη, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Οι κυβερνητικοί κύκλοι προσθέτουν πως είναι γνωστό το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Ελλάδας για τη Μαριούπολη στην Ουκρανία, λόγω της ελληνικής ομογένειας που ήδη θρηνεί απώλειες.

Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ αναφέρθηκε στην τραγωδία που εκτυλίσσεται στη Μαριούπολη, η οποία όπως τόνισε «σχεδόν σβήστηκε από τον χάρτη».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σκέρτσος για το πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή: Η απέραντη πολιτική υποκρισία των «άκρων»

Με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στο Κοινοβούλιο, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος σημειώνει, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι "οι μέρες αυτές είναι αποκαλυπτικέ...

Κινδυνεύει με 10ετή κάθειρξη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό Γραμμένου – Σήμερα η απολογία του

Σήμερα μετά το μεσημέρι θα οδηγηθεί στον Ανακριτή για την απολογία του ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, ενώ με τα μέχρι στιγμής δεδομένα κινδυνεύει ακόμη και με 10ετή κάθειρξη. ...

Φόρτωση άρθρων...