Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Συρεγγέλα: Για τους πολίτες, το περιπολικό είναι και ταξί και ασθενοφόρο, αν χρειαστεί

Για την υπόθεση της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους μίλησε η γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής, Μαρία Συρεγγέλα.

Συγκεκριμένα, είπε στην ΕΡΤ πως «πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός που μας έχει συγκλονίσει όλες και όλους» και τόνισε πως για τους πολίτες «το περιπολικό είναι και ταξί και ασθενοφόρο, αν χρειαστεί» και πως δεν είναι λίγες οι φορές που περιπολικά έχουν σώσει τη ζωή συμπολιτών μας.

Επίσης, η γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι το τραγικό αυτό γεγονός «δεν πρέπει να επισκιάζει και να μηδενίζει τις προσπάθειες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια» από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως τα συμβουλευτικά κέντρα, οι ξενώνες φιλοξενίας, οι εκπαιδεύσεις αστυνομικών, η 24ωρη γραμμή 15900 και το «Panic button».

Ακόμα, η Μαρία Συρεγγέλα αναφέρθηκε και στη μεγάλη προσπάθεια που είναι σήμερα σε εξέλιξη από το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και δήλωσε εμφατικά ότι «η προσπάθεια αυτή πρέπει να φτάσει μέχρι και τον τελευταίο εκπρόσωπο του κράτους» και πως «όλες οι υπηρεσίες πρέπει να συνεργάζονται μεταξύ τους».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Ανδρουλάκης: «Μπορούμε καλύτερα, διότι την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε»

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα «ας γίνει η αφετηρία για να οικοδομήσουμε και μια πιο δίκαιη Ελλάδα, με π...

Φόρτωση άρθρων...