Τρίτη
14 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Απορρίφθηκε ο Νίκος Παππάς για τον Δήμο Αθηναίων

Συνεχίζεται το θρίλερ στον ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του «εκλεκτού» που θα κατέβει υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Πολιτική Γραμματεία καταψηφίστηκε η επιλογή του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά. Η περίπτωση του απορρίφθηκε με 25 κατά, 14 υπέρ και 1 λευκό.

Πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη ψηφοφορία ανάμεσα στον Κώστα Ζαχαριάδη και τον Νίκο Φίλη, προκειμένου να προκύψει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο της πρωτεύουσας. Επικρατέστερος φαίνεται να είναι ο Κώστας Ζαχαριάδης

Οι προβληματισμοί του Νίκου Παππά

Συγκεκριμένους προβληματισμούς ώστε να κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο της Αθήνας, έθεσε ο Νίκος Παππάς σε συνάντηση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. «Λογικούς» όπως σχολίασε ανώτατο στέλεχος του κόμματος, χωρίς να αποκαλύπτει κάτι παραπάνω. Ο μπασκετμπολίστας και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, θέλησε να βάλει τους όρους του για το ενδεχόμενο να κατέβει και να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στον δήμο Αθηναίων με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ένας πιθανός προβληματισμός ήταν ότι ο Παππάς δεν αποτελεί μέλος του κόμματος, ούτε ανήκει στην αυτοδιοικητική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη». Μια άλλη σκέψη ήταν ότι ενδεχομένως να μην επιθυμούσε να εμπλακεί στις εσωτερικές διεργασίες του κόμματος, εφόσον κανείς δεν μπορεί να αποσυνδέσει τα αυτοδιοικητικά με τα εσωκομματικά.

Τα παραπάνω φαίνεται πως «μέτρησαν» στην επιλογή των μελών της πολιτικής γραμματείας να τον απορρίψουν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Επένδυση ύψους 2 δισ. ευρώ τα επόμενα δύο χρόνια για την ενίσχυση της πολιτικής προστασίας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη το πρωί στο συνέδριο με θέμα «Προωθώντας την Καινοτομία στην Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών - Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών: Μία Πράξη Πολι...

Φόρτωση άρθρων...