Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία μετά τη νέα διάσπαση και την αποχώρηση εννιά βουλευτών

Πολιτική

Απάντηση στους εννιά βουλευτές, που ανεξαρτητοποιήθηκαν σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να δώσει ο Στέφανος Κασσελάκης, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Η συνεδρίαση γίνεται έπειτα από τις ραγδαίες εξελίξεις της διάσπασης αλλά και των διαλυτικών φαινομένων στο εσωτερικό του κόμματος. 
Είναι η πρώτη Πολιτική Γραμματεία μετά την αποχώρηση των «6+6», αλλά και του μπαράζ αποχωρήσεων τις τελευταίες ημέρες. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα ζητήσει από τους εννιά βουλευτές να παραδώσουν τις έδρες τους. Ακόμα, αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα ηγετική ομάδα του κόμματος.

Απών από τη συνεδρίαση είναι ο Γιάννης Ραγκούσης, που σύμφωνα με πληροφορίες, θα συμμετείχε κανονικά στη συνεδρίαση, εάν μία προσωπική υποχρέωση δεν τον είχε υποχρεώσει να βρίσκεται εκτός Αθηνών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: «Για τον Πρωθυπουργό, δείκτης ευημερίας είναι ότι οι Έλληνες έκαναν Πάσχα στο χωριό τους» (Photos)

Στον νομό Ρεθύμνου περιοδεύει σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Το εμπορικό κέντρο του Ρεθύμνου επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Νίκος Ανδρουλά...

Νέα Δημοκρατία κατά Κασσελάκη: Να χαίρονται τον νέο πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους

Τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συνομιλώντας με υγειονομικούς στην...

Φόρτωση άρθρων...