Τρίτη
28 Νοεμβρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Τα τρία πρώτα σποτ της προεκλογικής του καμπάνιας

Πολιτική

Τα τρία πρώτα του σποτ για τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με τον τίτλο: «Ως εδώ. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία» τα σποτ επικεντρώνονται στα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών και τα οποία το κόμμα έχει θέσει στο επίκεντρο του προγράμματος του για την προοδευτική διακυβέρνηση.

- Στο πρώτο σποτ εμφανίζεται ένας γιατρός να επιστρέφει στο σπίτι του αργά το βράδυ, εξαντλημένος από τις πολλές ώρες στο νοσοκομείο, όπου αναδεικνύει την έλλειψη προσωπικού και το γεγονός ότι παρά την πανδημία και την απώλεια χιλιάδων ανθρώπων δεν στηρίχθηκε η Δημόσια Υγεία.

- Στο δεύτερο σποτ εμφανίζεται ένας μικρομεσαίος επιχειρηματίας, ο οποίος είναι πνιγμένος στα χρέη, έχει αποφασίσει να κλείσει την επιχείρησή του και δεν ξέρει πώς να το ανακοινώσει στην υπάλληλό του και την ίδια ώρα κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του σε πλειστηριασμό.

- Στο τρίτο σποτ εμφανίζεται ένας αγρότης, ο οποίος δυσκολεύεται να πουλήσει την παραγωγή του και βρίσκεται στο σημείο όπου σκέφτεται να εγκαταλείψει την γη του και εξηγεί το πρόβλημα λέγοντας χαρακτηριστικά «αφού κάνουν πλάτη στους μεγάλους».

Και τα τρία σποτ καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι «δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση για άλλα τέσσερα χρόνια και τονίζουν την ανάγκη ότι κάτι πρέπει να αλλάξει». Τα σποτ κλείνουν με τη φράση «Ως εδώ» και στη συνέχεια «21η Μαΐου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Μικρός και αγενής» ο Ρίσι Σούνακ - Τι απαντούν Βρετανοί μετά την ακύρωση του ραντεβού με τον Μητσοτάκη

«Μικρός Βρετανός», «αδύναμος και αγενής» είναι ο Ρίσι Σούνακ. Έτσι αποκαλούν τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ρίσι Σούνακ, οι Βρετανοί μετά το διπλωματικό φάουλ του να κλείσει την πόρτα τη...

Δημοσκόπηση-κόλαφος για Σούνακ: Οι Βρετανοί τον «αδειάζουν» για την ακύρωση της συνάντησης με τον Μητσοτάκη

Το 66% των Βρετανών θεωρεί λανθασμένη την απόφαση του Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ μόλις το 11% να πιστεύει πως ήταν στην σωστή κατεύθυνση. ...

Η Αθήνα διαψεύδει διαρροές από Λονδίνο ότι δήθεν είχε συμφωνηθεί να μην τεθούν δημοσίως οι ελληνικές θέσεις

Συνέχεια δίνει μέσω διαρροών η Ντάουνινγκ Στριτ στο «διπλωματικό φάουλ» του Ρίσι Σούνακ, ο οποίος ακύρωσε άκομψα τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έπειτα από τις δηλώσεις ...

Φόρτωση άρθρων...