Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Τα «μαζεύει» ο Κασσελάκης για το «μαξιλάρι» των 37 δις

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έβγαλε από τα μνημόνια», αναφέρει σε νέα ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τα όσα είπε για το «μαξιλάρι» των 37 δισεκατομμυρίων ευρώ, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε νέα ανάρτηση. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Παράλληλα, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «κυβέρνηση της ρύθμισης του χρέους και της εξόδου από τα μνημόνια», αναφερόμενος στη διακυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Διπλή επίδειξη πολιτικής ανηθικότητας από την πλευρά του Κ. Μητσοτάκη.

- Δια στόματος κυβερνητικού εκπρόσωπου θεωρεί ότι όποιος έχει εργαστεί στη Goldman Sachs είναι εν δυνάμει υποστηρικτής της δικτατορίας στην Ελλάδα!

- Και αυτοπροσώπως, αποκαλώντας «μόρφωμα» τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση της ρύθμισης του χρέους και της εξόδου από τα μνημόνια.

Ακόμα και ένα κόμμα που κυβερνάει χέρι χέρι με την Ακροδεξιά εσωτερικού (Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης) και εξωτερικού (Βελόπουλος), προσωπικά δε θα το αποκαλούσα ποτέ μόρφωμα, σεβόμενος τη δημοκρατική ψήφο των πολιτών. Όμως αυτή είναι η διαφορά μας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: Υπερσύγχρονο - Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους

Tο υπό ανέγερση νέο νοσοκομείο στην Κομοτηνή επισκέφθηκε το απόγευμα o Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών. Το νέο γενικό νοσοκομείο στην...

Μητσοτάκης: Βήμα τολμηρού εκσυγχρονισμού ο Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης και το Εθνικό Μητρώο Υποδομών

Σε εκδήλωση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) μίλησε το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε για τον Ενιαίο Ψηφιακό Χάρτη και το Εθνικό Μητρώο Υποδομών....

Φόρτωση άρθρων...