Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Θεοφάνια: Επίσκεψη υψηλού συμβολισμού στη Γαύδο από τον Μητσοτάκη - Το μήνυμα στην Τουρκία

Πολιτική

Επίσκεψη υψηλού συμβολισμού πραγματοποιεί σήμερα, ανήμερα των Θεοφανίων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ταξιδεύει στη Γαύδο για να στείλει ένα μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη πρωθυπουργού στη Γαύδο από το 1996, όταν και είχε επισκεφτεί το νησί ο Κώστας Σημίτης, και τη δεύτερη συνολικά.

Με την επίσκεψή του στο ακριτικό νησί, ο πρωθυπουργός διαμηνύει έμπρακτα τόσο στους Έλληνες πολίτες όσο και στην Τουρκία ότι καμία γωνιά της χώρας δεν θα μείνει ανυπεράσπιστη, όσο ακριτική και αν είναι.

Την ώρα που η Άγκυρα προχωρά σε κρεσέντο προκλητικότητας απέναντι στη χώρα μας και προχωρά ακόμα και σε απειλές πολέμου, ο πρωθυπουργός διαμηνύει έμπρακτα τόσο στους Έλληνες πολίτες όσο και στην Τουρκία ότι καμία γωνιά της χώρας δεν θα μείνει ανυπεράσπιστη, όσο ακριτική και αν είναι.

Άλλωστε, τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και υψηλόβαθμα μέλη της κυβέρνησής τους εκπέμπουν σταθερά το μήνυμα ότι η Ελλάδα θα υπερασπιστεί την κυριαρχία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα και θα στηρίξει τους νησιώτες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο πρωθυπουργός θα φτάσει στη Γαύδο με ελικόπτερο και μετά από την τελετή Αγιασμού, θα περιηγηθεί στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΝΔ: Δεν τους ενδιαφέρει ο πόνος των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών - Τους ενδιαφέρει μόνο να ρίξουν την κυβέρνηση

Για «ντιλάρισμα» ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ προκειμένου να καταθέσουν πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης κάνει λόγο σε δήλωσή του το πρωί της Πέμπτης ο εκπρόσωπος τύπου της Νέ...

Μαρινάκης σε Κεχαγιά για Προανακριτική: Πυροτέχνημα από ανεύθυνη αντιπολίτευση

Πυροτέχνημα από μια ανεύθυνη αντιπολίτευση χαρακτήρισε την πρόταση της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλας Κεχαγιά να συμφωνήσει η ΝΔ για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τα ...

Φόρτωση άρθρων...