Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Τι ήθελε να μας πει άραγε ο κ. Υπουργός;

Πολιτική
Το γύρο του διαδικτύου έκανε το περασμένο εικοσιτετράωρο ένα συγκεκριμένο ρεπορτάζ με πρωταγωνιστή κορυφαίο υπουργό της Κυβέρνησης που θέλησε να αναδείξει πως ένας οργανισμός της δικής του ευθύνης που συνδέεται άμεσα με την καθημερινότητα χιλιάδων πολιτών έχει τα μαύρα του τα χάλια και η εικόνα του προσβάλει τη χώρα!!

Δεν μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί το εν λόγω μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου φρόντισε είκοσι περίπου μήνες μετά την ανάληψη διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία να αναδείξει κατά τέτοιο τρόπο ένα θέμα, ενεργώντας περισσότερο ως δημοσιογράφος, ή ως βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, παρά ως μέλος μιας ομάδας που λειτουργεί συλλογικά.

Τι ακριβώς ήθελε να πετύχει; Ίσως να θέλησε να καρφώσει τον προκάτοχο του, ίσως να χαμηλώσει τον πήχη για τον εαυτό του, προλαβαίνοντας την κριτική που θα δεχθεί σε λίγους μήνες αφού δεν θα έχει καταφέρει να βάλει τάξη.

Ίσως πολλά… άλλα που μόνο εκείνος έχει στο μυαλό του. Σε κάθε περίπτωση η κίνηση αυτή στρέφεται εναντίον της ίδιας της Κυβέρνησης και δίνει τροφή στην αντιπολίτευση να βγει στα κάγκελα.

Η μάχη για την Ελλάδα δίνεται με πνεύμα αλληλεγγύης, συνεργασίας και προσήλωση στο στόχο και όχι με φτηνά επικοινωνιακά κόλπα και αδικαιολόγητα προσωπικά παιχνίδια. Κι αυτό οφείλουν να το καταλάβουν όλοι όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για μήνυμα Ερντογάν: Ο κ. Μητσοτάκης θα σιωπήσει απέναντι σε αυτή την πρόκληση;

«Σε ένα προκλητικό του μήνυμα την Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έγραψε πως σαν σήμερα άναψε ‘η σπίθα του πνεύματος της ανεξαρτησίας κ...

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για Ερντογάν : Νέα σοβαρή πρόκληση εκ μέρους της Τουρκίας, που η κυβέρνηση κάνει ότι δεν βλέπει

Με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σχετικά με τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν σχολίασε ότι «οι δηλώσεις του ανήμερα της 105ης επετείου της Γε...

Φόρτωση άρθρων...