Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Τι συζήτησε ο Δένδιας με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ

Πολιτική

Τηλεφωνική επικοινωνία με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντ, είχε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών και η Αμερικανίδα υφυπουργός Εξωτερικών συζήτησαν για την κατάσταση στην Ουκρανία.

Δείτε τι αναφέρει η ανάρτηση του υπουργού Εξωτερικών στο twitter:

Στις Βρυξέλλες ο Δένδιας για το έκτακτο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε.

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει το απόγευμα στο έκτακτο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων συγκαλείται εκτάκτως σε συνέχεια και της χθεσινής έκτακτης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην οποία συμμετείχε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι υπουργοί Εξωτερικών των 27 κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συζητήσουν για την κατάσταση η οποία διαμορφώνεται στην Ουκρανία μετά από τη ρωσική επίθεση και να συντονίσουν τις δράσεις τους για την επιβολή περιοριστικών μέτρων προς τη Ρωσία.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης από Γρεβενά: «Νίκη για το ΠΑΣΟΚ είναι η ευημερία του ελληνικού λαού» (Photos)

Στα Γρεβενά περιόδευσε το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Σε δηλώσεις του ο Νίκος Ανδρουλάκης, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Κατ' αρχάς,...

Μητσοτάκης για το Νέο Ψηφιακό Σχολείο: Πολύ σημαντική βοήθεια προς τους μαθητές (Photos)

Είναι ένα υποστηρικτικό εργαλείο για όλους τους μαθητές, η πιλοτική χρήση του οποίου θα αρχίσει από τον Σεπτέμβριο, τονίζει ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του για το Νέο Ψηφιακό Σχολεί...

Φόρτωση άρθρων...