Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Τηλεδιάσκεψη Χρυσοχοΐδη με πάνω από 2.500 αστυνομικούς για την ενδοοικογενειακή βία

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, θα έχει το πρωί τηλεδιάσκεψη με περισσότερους από 2.500 αστυνομικούς για το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας.

Μετά τη δολοφονία της 28χρονης από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, αναμένεται να υπάρξει ένα νέο, ακόμη πιο αυστηρό πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, ενώ σήμερα πρόκειται να δοθούν εκ νέου οι σχετικές οδηγίες σε αστυνομικούς, από όλες τις διευθύνσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης θέλει να διασφαλιστεί μέσω αυτού του πρωτοκόλλου ότι δεν θα υπάρξουν ξανά φαινόμενα διεκπεραιωτικής (ή και αδιάφορης) συμπεριφοράς αστυνομικών, όταν ένας πολίτης ζητά βοήθεια γιατί αισθάνεται πως κινδυνεύει η ζωή του.

Η τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί.

Σημειώνεται ότι όπως είχε δηλώσει ο κ.Χρυσοχοΐδης τις προηγούμενες μέρες, πάνω από 17.000 αστυνομικοί έχουν εκπαιδευτεί στην ενδοοικογενειακή βία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» και στη Διοίκηση Άμυνας Νήσου Μεγίστης ο Ν. Δένδιας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συνέχισε σήμερα, Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου, την επίσκεψή του στο Καστελλόριζο, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη,...

Φόρτωση άρθρων...