Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Την Παρασκευή συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο - Ποια θέματα θα συζητηθούν

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί τελικά το υπουργικό συμβούλιο που αναβλήθηκε λόγω τη συζήτησης της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης. Στο υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να ανακοινωθεί το ύψος του νέου κατώτατου μισθού, που θα διαμορφωθεί σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από τα 800 ευρώ και θα ισχύσει από την 1η Απριλίου.

Όπως δήλωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, εφόσον κατατεθεί πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή κατά τη κυβέρνησης, το υπουργικό δεν μπορεί να γίνει αύριο, αλλά μετά την ολοκλήρωση της τριήμερης συζήτησης.

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τον πρωθυπουργό την Παρασκευή, ενώ θα ακολουθήσει η εξειδίκευσή τους από την αρμόδια υπουργό Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Αντί να σιωπήσει για τις παραλείψεις του ΣΥΡΙΖΑ, εργαλειοποιεί την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη αφήνει ο Παύλος Μαρινάκης με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την αποφυλάκιση του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»,...

Στην Κέρκυρα για το Πάσχα ο Κασσελάκης (Video&Photos)

Στην Κέρκυρα έφτασε ο Στέφανος Κασσελάκης, για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει και πολιτική δραστηριότητα καθώς αύριο θα συναντηθεί με ...

Φόρτωση άρθρων...