Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: Το ευχαριστώ Μητσοτάκη για τη διεθνή συμπαράσταση

«Μας εμψυχώνουν τα μηνύματά σας», αναφέρει ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter.

Με ανάρτησή του στο Twitter στα αγγλικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε  όλο τον κόσμο που έστειλε μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης στη χώρα μας μετά την πολύνεκρη τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

«Σε όλους όσοι μας προσέγγισαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, σας ευχαριστούμε», έγραψε στο Twitter ο Πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στους ηγέτες αλλά και τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο που εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους για την τραγωδία.

Η ανάρτηση του Πρωθυπουργού έχει ως εξής: «Εν μέσω της τρομερής οδύνης και της απώλειας ζωής στα Τέμπη, μας εμψυχώνουν τα μηνύματα συμπαράστασης και συμπόνοιας από όλο τον κόσμο. Ευχαριστούμε όλους όσοι μας προσέγγισαν αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Περιοδεία Κασσελάκη στα μειονοτικά χωριά της Αλβανίας: «Ως παιδί ομογενών καταλαβαίνω τα προβλήματά σας»

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες ομογενείς βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, που πραγματοποιεί περιοδεία σε όλα τα μειον...

«Κλείδωσε» η επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα – Το παρασκήνιο της φιέστας του Αλβανού πρωθυπουργού

Δεύτερες σκέψεις προκαλεί η χρονική στιγμή που επέλεξε να επισκεφθεί ο πρωθυπουργός της Αλβανίας την χώρα μας, επιλέγοντας την Αθήνα ως πρώτο σταθμό της προεκλογικής του περιοδείας...

Φόρτωση άρθρων...