Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Το «ευχαριστώ» του Νίκου Ανδρουλάκη στον Κώστα Σημίτη

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Κώστα Σημίτη θέλησε να απευθύνει ο Νίκος Ανδρουλάκης μία ημέρα μετά την εκδήλωση-τιμή στο έργο του πρώην πρωθυπουργού.

Με ανάρτησή του στο facebook ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ λέει «Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην πατρίδα και την παράταξη» και παραπέμπει στο χαιρετισμό του Κώστα Σημίτη στη χθεσινή εκδήλωση, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Προσπάθησα και προσπαθώ με το ΠΑΣΟΚ να συμβάλω στην εξέλιξη της κοινωνίας όχι μόνο υποστηρίζοντας την ελεύθερη διατύπωση των απόψεων αλλά συνεισφέροντας και στη δημιουργική συμβολή τους. Ελπίζοντας να διαμορφωθεί έτσι μια δικαιότερη κοινωνία, ικανή να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της σύγχρονης εποχής. Δεν ήταν πάντα εύκολο, γιατί στις αλλαγές υπάρχουν αντιστάσεις. Είναι βαθιά πεποίθησή μου, όμως, πως με προσπάθεια λύνονται προβλήματα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: «Ο Πρωθυπουργός υποβαθμίζει ως “αχρείαστη” μια ακόμη προκλητική και απαράδεκτη ενέργεια της Τουρκίας»

Tο εμπορικό κέντρο των Χανίων επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης ο Νίκος Ανδρουλ...

Πιερρακάκης στο Βατικανό: Απαράδεκτη απόφαση η μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί (Photos)

Την πρώτη επίσκεψη Έλληνα υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων στο Βατικανό πραγματοποίησε ο Κυριάκος Πιερρακάκης. Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο υπουργός Παιδείας έγινε δεκτός από τ...

Φόρτωση άρθρων...