Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Τι δείχνει το μεγάλο γκάλοπ της GPO για τα «Παραπολιτικά»

Την πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση της GPO μετά τις Eκλογές της 21ης Μαΐου δημοσιεύουν τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», που κυκλοφορούν εκτάκτως αύριο, Παρασκευή.

Στη μέτρηση αυτή καταγράφονται οι προθέσεις της κοινής γνώμης για τη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, της 25ης Ιουνίου, ενώ ιχνηλατώνται οι διαθέσεις της για το πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 41,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20,7%, το ΠΑΣΟΚ 11,4%, το ΚΚΕ 6,3%, η Ελληνική Λύση 3,6%, η Νίκη 3,1%, η Πλεύση Ελευθερίας 4,3%, το ΜέΡΑ25 1,6%, άλλο κόμμα 1,5%, Λευκό Άκυρο 1,1% και Αναποφάσιστοι 5,3%.

Επίσης, καταγράφονται οι διαθέσεις των πολιτών σε μία σειρά από ερωτήματα, όπως για τη σταθερότητα της κομματικής τους επιλογής και την εκτίμησή τους ποιο θα είναι το δεύτερο κόμμα.

Στα «Παραπολιτικά»: Το μεγάλο γκάλοπ της GPO

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Περιοδεία Κασσελάκη σε νησιά του Αιγαίου

Περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου ξεκινάει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:30 π.μ. και η πρώτη επίσκεψη θα πραγμα...

Δένδιας: Με τον αντιαεροπορικό θόλο, ο ελληνικός εναέριος χώρος θα καταστεί αδιαπέραστος

Η διαδικασία ώστε ο εναέριος χώρος της Ελλάδας να καταστεί σε διάστημα λίγων ετών από σήμερα, αδιαπέραστος, έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που παραχ...

Φόρτωση άρθρων...