Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Το πρώτο μήνυμα του νέου πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνη (εικόνες)

Πολιτική

Το πρώτο του μήνυμα από τον λογαριασμό του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα στο Twitter δημοσίευσε ο Τζορτζ Τσούνης, ο οποίος είναι ο διάδοχος του Τζέφρι Πάιατ.

«Καλημέρα από Αθήνα! Ως ένας περήφανος γιος Ελλήνων μεταναστών, είναι τιμή μου να επιστρέφω στην Ελλάδα για να υπηρετήσω ως ο επόμενος πρέσβης των ΗΠΑ. Χαίρομαι πολύ», αναφέρει ο Τζορτζ Τσούνης στη σύντομη ανάρτηση του.

Χθες οι επίσημοι λογαριασμοί του πρέσβη των ΗΠΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέρασαν από τον Τζέφρι Πάιατ στον Τζορτζ Τσούνη.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον επίσημο λογαριασμό για τον επόμενο πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, George J. Tsunis. Συνεχίστε να ακολουθείτε τον νέο πρεσβευτή εδώ (στον λογαριασμό τoυ Αμερικανού πρέσβη στο Twitter) για ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές του», αναφέρεται σε ανάρτηση στο λογαριασμό τού νέου πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Ο διάδοχος του Τζέφρι Πάιατ αποτελεί επιλογή του φιλέλληνα γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ. «Ο Γιώργος Τσούνης είναι η προσωποποίηση του αμερικάνικου ονείρου και η ιστορία του αποτελεί μια εντυπωσιακή ιστορία επιτυχίας», είχε αναφέρει ο Αμερικανός γερουσιαστής κατά την βράβευση του Τσούνη από την Ελληνική Ένωση Δικηγόρων των ΗΠΑ.

Στην προεκλογική μάχη του 2012, ο Τζορτζ Τσούνης είχε διατελέσει πρόεδρος των «Ελληνοαμερικανών για τον Ομπάμα-Μπάιντεν». 

Ο ομογενής επιχειρηματίας διατηρεί καλές σχέσεις και με τον υπουργό Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν. 

Ακόμα, ο Τσορτζ Τσούνης διατηρεί ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας στο Καπιτώλιο με βουλευτές και γερουσιαστές από τα δύο μεγάλα κόμματα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε Ικαρία και Φούρνους ο Κασσελάκης (Photos)

Την Ικαρία και τους Φούρνους επισκέφτηκε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φορείς και κατοίκους των νησιών. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο...

Μητσοτάκης: Η συνεργασία μας με την Εκκλησία ήταν, είναι και παραμένει στενή

Η θεσμική συνεργασία του κράτους με την Εκκλησία είναι στενή, είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στον...

Φόρτωση άρθρων...