Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Το State Department επιβεβαιώνει την επίσκεψη Μπλίνκεν στην Ελλάδα - Θα συναντηθεί με τον Μητσοτάκη στα Χανιά

Επιβεβαιώνεται από το State Department η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να συναντηθεί, το απόγευμα του Σαββάτου, στα Χανιά με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του State Department, Μάθιου Μίλερ, ανακοίνωσε πως ο Άντονι Μπλίνκεν θα επισκεφθεί τη χώρα μας μετά τη στάση του στην Τουρκία. 

Θα προηγηθεί το ταξίδι του στη Μέση Ανατολή, όπου μεταβαίνει για τέταρτη φορά από την έναρξη της σύγκρουσης Ισραήλ-Χαμάς.

«Ο υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, θα αναχωρήσει για την τέταρτη επίσκεψή του στη Μέση Ανατολή από την ημέρα της τρομοκρατικής επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ.

Παράλληλα, θα πραγματοποιήσει και στάσεις στην Ευρώπη», δήλωσε ο Μάθιου Μίλερ, αναφέροντας την Ελλάδα και την Τουρκία μεταξύ άλλων χωρών.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ θα επισκεφτεί το Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη, καθώς και την Τουρκία, την Ελλάδα, την Ιορδανία, το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει τη Μεγάλη Δευτέρα το Υπουργικό Συμβούλιο - Αναλυτικά τα θέματα στην ατζέντα

Στις 11:00, αύριο Δευτέρα, θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργικό Συμβούλιο. Τα θέματα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου είναι: -Παρουσία...

Ανδρουλάκης: Τα απογευματινά χειρουργεία είναι ο Δούρειος Ίππος κατάργησης του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, από το βήμα της Βουλής με αφορμή τη συζήτηση της τροπολογίας που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες γιατρούς να χειρου...

Φόρτωση άρθρων...