Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Τον… έτσουξε τον Πολάκη

Πολιτική
Οι ακραία υβριστικές αναφορές του Παύλου Πολάκη στο «Καρφί» την περασμένη εβδομάδα δείχνουν πως το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το πώς η Κουμουνδούρου βοήθησε ώστε ο... «αψύς κρητικός» να «χάσει» την εντόπια οργάνωση Χανίων ανταποκρινόταν πλήρως στην πραγματικότητα.

Στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα έχουν καταλάβει –με αντανακλαστικά Ραν Ταν Πλαν, η αλήθεια είναι- πόσο κακό κάνει ο Πολάκης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έτσι, φρόντισαν να «διορθώσουν» το... «λάθος» που είχαν κάνει τον Ιούλιο του 2019 οι Χανιώτες ψηφοφόροι, που επέλεξαν να στείλουν στη Βουλή τον Πολάκη αντί για τον Σταθάκη. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η «εκλεκτή» του Πολάκη μετά βίας έφτασε το ένα τρίτο της δύναμης του γραμματέα της οργάνωσης, ο οποίος στις επόμενες εκλογές θα φροντίσει να στηρίξει τον... «σωστό» υποψήφιο.

Το ενδιαφέρον, πάντως, είναι πως παρότι ο Πολάκης έβγαλε τον θυμό του σε βάρος του «Kαρφιού» και άλλων αποκαλύψεων των ΜΜΕ, ο πραγματικός του στόχος είναι άλλος: πρόκειται για στέλεχος του 7ου ορόφου της Κουμουνδούρου, που θεωρεί ότι επηρεάζει τον Αλέξη Τσίπρα εναντίον του.

Γενικώς, είναι μια ωραία ατμόσφαιρα εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ...

Δημοσιεύθηκε στο "Καρφί"

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βορίδης: Η συνέχιση της θετικής πορείας της χώρας διασφαλίζεται μόνο μέσα από μία ισχυρή ΝΔ

Μήνυμα ενόψει των Ευρωεκλογών 2024 έστειλε ο Μάκης Βορίδης, σε εκδήλωση της ΝΔ στον Μαραθώνα. «Στις 9 Ιουνίου οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τους εκπροσώπους τους, μεταξύ αυ...

ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για μήνυμα Ερντογάν: Ο κ. Μητσοτάκης θα σιωπήσει απέναντι σε αυτή την πρόκληση;

«Σε ένα προκλητικό του μήνυμα την Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έγραψε πως σαν σήμερα άναψε ‘η σπίθα του πνεύματος της ανεξαρτησίας κ...

Φόρτωση άρθρων...