Σαββάτο
20 Ιουλίου 2024

Χατζηδάκης για «κωλοτούμπα» ΣΥΡΙΖΑ: Όπου υπάρχει αλήθεια, το βάζουν στα πόδια

«Αρχικά νόμιζα ότι "γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος"», «Το ξανασκέφτηκαν, διότι στη συζήτηση αυτή θα αποδεικνυόταν το μέγεθος του λαϊκισμού και των ψεμάτων του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.

Πολιτική

Την αλλαγή στάσης του ΣΥΡΙΖΑ στην συζήτηση για το δημοσιονομικό κόστος των προτάσεων της Κουμουνδούρου σχολίασε ο Κωστής Χατζηδάκης. Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών τονίζει πως «ξαναγύρισαν στην ασφάλεια των πολιτικών παραμυθιών».

Ο Κωστής Χατζηδάκης λίγες ημέρες πριν πρότεινε την αναλυτική συζήτηση των οικονομικών προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ αρχικά αποδέχθηκε μέσω του Νίκου Παππά, ωστόσο σήμερα αυτό άλλαξε, καθώς το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης απάντησε αρνητικά.

Χατζηδάκης: Αρχικά νόμιζα ότι «γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος»

Με αφορμή την «κωλοτούμπα» του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το ζήτημα, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών αναφέρει: «Αρχικά νόμιζα ότι “γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος” και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δεχθεί να συζητήσουμε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής το δημοσιονομικό κόστος των προτάσεων Κασσελάκη με στοιχεία και παρουσία εκπροσώπων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Το ξανασκέφτηκαν, κατάλαβαν τι θα συνέβαινε και ξαναγύρισαν στην ασφάλεια των πολιτικών παραμυθιών.

Διότι στη συζήτηση αυτή θα αποδεικνυόταν το μέγεθος του λαϊκισμού και των ψεμάτων του ΣΥΡΙΖΑ. Θα αποδεικνύονταν ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία δεν είχαν κοστολογηθεί και εάν υπήρχε ποτέ η πιθανότητα να εφαρμοστούν θα οδηγούσαν την οικονομία στα βράχια. Δηλαδή, σε νέα επιτήρηση και μνημόνια.

Η συζήτηση στη Βουλή θα ήταν η ώρα της αλήθειας, αλλά όπου υπάρχει η αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ το βάζει στα πόδια».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...