Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Χριστοφιλοπούλου: «Εκτιμώ τον Μητσοτάκη ως ηγέτη και ως άνθρωπο»

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου αποκάλυψε ότι στις εκλογές στήριξε τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τον τρόπο με τον οποίο ασκείται η Αντιπολίτευση σχολίασε η Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία προσχώρησε πρόσφατα στη Νέα Δημοκρατία. Η πρώην βουλευτής είπε από το ΠΑΣΟΚ η Αντιπολίτευση είναι «παλιάς εποχής».

Παράλληλα, η πρώην υπουργός εξήρε την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας πως βλέπει και μεταρρυθμιστική ορμή και με αυτοκριτική. 

«Πείτε μου έναν πρωθυπουργό τα τελευταία 40 χρόνια στη χώρα που έκανε τόσο ευθαρσώς αυτοκριτική» διερωτήθηκε σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ.

Ακόμα, επιδοκίμασε την αμυντική θωράκιση της χώρας και την αντιμετώπιση τόσων και πολλαπλών κρίσεων.

Επίσης, αποκάλυψε πως στις Εθνικές Εκλογές, αλλά και στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, στήριξε Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ερωτηθείσα αν είναι Νέα Δημοκρατία ή Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχαν μαζί με τον Πρωθυπουργό στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. 
«Εκτιμώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ως ηγέτη και ως άνθρωπο» είπε και προσέθεσε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα πολυσυλλεκτική, φιλελεύθερο και κεντρώο.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Ξεκινά η «μάχη» των 35 ημερών - Επιστροφή με φουλ ρυθμούς για τον πρωθυπουργό

Ένας αμιγώς προεκλογικός μήνας ξεκινά από σήμερα με τον πρωθυπουργό να επιστρέφει στον καθιερωμένο πρωινό καφέ με τους στενούς του συνεργάτες στο Μέγαρο Μαξίμου χαράσσοντας τους άξ...

Ανδρουλάκης: «Προτεραιότητα η ευημερία των μόνιμων κατοίκων των μικρών νησιών της πατρίδας μας» (Photos)

Συνάντηση με τον δήμαρχο Σερίφου, Κωνσταντίνο Ρεβίνθη, είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, το πρωί. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμε...

Φόρτωση άρθρων...