Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Ζελένσκι: «Εκτιμούμε την ανθρωπιστική υποστήριξη της Ελλάδας» (εικόνα)

Πολιτική

Την βαθιά του εκτίμηση για την ανθρωπιστική υποστήριξη που προσφέρει η ελληνική Κυβέρνηση στον ουκρανικό λαό που βιώνει την εισβολή των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων, εξέφρασε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας σε ανάρτησή του στο twitter αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Πραγματοποιήθηκαν συνομιλίες με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Αναφέρθηκε για την πορεία αντιμετώπισης της ρωσικής επιθετικότητας. Εκτιμούμε την άμυνα, την ανθρωπιστική υποστήριξη της Ελλάδας. Τόνισε την ανάγκη διασφάλισης του έργου των ανθρωπιστικών διαδρόμων, ιδίως στη Μαριόπολη. Συζητήθηκε επίσης το ουκρανικό αίτημα για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση», αναφέρει ο Ζελένσκι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια χωρίς απόλυτη συμμόρφωση στη Συμφωνία των Πρεσπών (Video&Photos)

Διπλό μήνυμα στα Σκόπια ότι ο δρόμος προς την Ευρώπη θα μείνει κλειστός και τα μνημόνια δεν θα κυρωθούν μέχρι να υπάρχει απόλυτη συμμόρφωση με ό,τι προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών...

Ανδρουλάκης από Γρεβενά: «Νίκη για το ΠΑΣΟΚ είναι η ευημερία του ελληνικού λαού» (Photos)

Στα Γρεβενά περιόδευσε το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Σε δηλώσεις του ο Νίκος Ανδρουλάκης, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Κατ' αρχάς,...

Φόρτωση άρθρων...